FOTO  Zagreb In Style – večer mode i ljepote

Zagreb, moda i ljepota, moda, Zagreb IN Style by Pompea
...modni projekt koji iz godine u godinu sigurnim koracima napreduje i zauzima svoje mjesto na hrvatskoj modnoj sceni.

Oraganizaciju eventa potpisuje poznati vizažist Alen Ljubić uz svesrdnu pomoć bivše misice Antonije Gogić, program je vodila Hana Tabaković, za glazbeno-plesni ugođaj pobrinula se skupina Irene Viličić Diamond Soul Entertainment.

Reviju je otvorila Pompea koja je predstavila novu kolekciju kupaćih kostima razigranih boja i trendovskih krojeva uz koje se sjajno uklopila linija nakita od kože Chantal Jewels. Slijedila je dizajnerica Romina Anžek i njen brend RA Design s kolekcijom odjeće i jedinstvenog nakita od gume. Wedding City je oduševio publiku ekskluzivnom kolekcijom "Destination Wedding Dresses" namjenjenu mladenkama koje za svoj najsretniji dan u životu biraju spoj udobnosti i glamura. Mlada dizajnerica Katarina Mamić predstavila je urbanu mladenačku liniju upotpunjenu raskošnim nakitom Maya Marijane Petrović. Ovaj zanimljivi modni događaj zatvorila je ugledna modna kuća Galeb sa svojom aktualnom kolekcijom mornarskoga štiha izrađenom od prirodnih materijala.

Među brojnim gostima koji su uživali u ljetnoj noći mode i ljepote na zagrebačkom moru našli su se svestrana umjetnica Samanta Rajhard i pjevač Mladen Burnać.

 

Foto: Ilija Božić