Za preglasan seks paru prijeti čak tri godine zatvora

viagra, sex, sex, sex, seks, poza 69, orgazam, gluma, seks, seks, načini, predigra, sex, veza, partner, seks, krevet, poduka, seks, horoskop, sex, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, zima, romantika, seks, sex, žene, muškarci, varanje, veza, oprez, žene, seks, anketa, seks, žene, nimfomanke, seks, policija, seks ljubav, seks, pravila, seks za jednu noć, seks, krevet, igrice, dosada, bivši, seks, flert, seks, radno mjesto, seks, žene, jedna noć, seks, potreba, istraživanje, seks, krevet, dosada, namještaj, seks u dvoje, poza, leđa, seks u dvoje, zatvor, glasan seks, seks prakticiranje, siguran seks, voditi ljubav, vođenje ljubavi, seks u dvoje, glasan seks, susjedi, učiteljice, učiteljica, seks prakticiranje, pornići, ljubavni život, ljubavni par, stanovi, iznajmljivanje, povišica, seks prakticiranje
Naime, oni će morati doslovno istražiti spavaću sobu apartmana na jednom otoku gdje se sredinom prošle godine 39-godišnjakinja upustila u intimni odnos sa šest godina starijim muškarcem. Boravila je tamo sa svojom djecom, piše Novi list.

Jedne večeri par se počeo maziti u sobi, no pri tome nisu vodili računa da vrata dnevnog boravka u kojem su se nalazila djeca nisu zatvorena.

 

Otac zatražio zaštitu od pohotne majke

Tako je u jednom trenutku na njih dvoje naišla 8-godišnja djevojčica koju je prizor majke u zagrljaju drugog muškarca zgrozio. Iako je dijete povikalo na njih i tražilo da se prestanu, par se nije dao smesti. Djevojčicu je to očito toliko uznemirilo da je sve prepričala ocu koji je odlučio zatražiti njihovu pravnu zaštitu od pohotne majke.

Podnio je protiv bivše supruge i vlasnika apartmana kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu koje je pak od Županijskog suda u Zagrebu ishodilo nalog za ispitivanje dvoje osumnjičenih.

Dva kaznena djela

U prijavi se 39-godišnjakinji i vlasniku apartmana na teret stavljaju dva kaznena djela - spolno uznemiravanje i zadovoljenje pohote pred djecom mlađom od 15 godina. Sumnja se da je majka sa svojim partnerom počinila verbalno i fizički neželjeno ponašanje spolne naravi, te zadovoljavala vlastitu i tuđu pohotu u bilizini maloljetne djece.

Kazna može biti i do tri godine zatvora

Takvo ponašanje predstavlja povredu dostojanstva djece, uzrokuje strah, te ponižavajuće i uvredljivo okruženje, objašnjava se u prijavi. Za spolno uznemiravanje zakon predviđa kaznu do godine dana zatvora, dok se za zadovoljavanje pohote pred djetetom mlađim od 15 godine može izreći i tri godine zatvora.