Za 500 eura seksom istjerivao đavla

U srpskom selu blizu Valjeva već nekoliko godina otklanjanjem magije i 'čišćenjem od demona' seksom bavi se samoprozvani vidovnjak. Glavne mušterije su mu lakovjerne žene. Od njih je tražio da se skinu gole kako bi ih okupao 'čarobnom vodom', a s onima koje bi pristale imao bi i seksualne odnose. Uvjeravao ih je da je to jedni način da istjera đavla iz njih.

Privatnom detektivu za pomoć se javila jedna od žrtava, koja se vidovnjaku obratila jer joj je brak iznenada zapao u veliku krizu, prenosi srpski Press. 'Kada sam došla u njegovu kuću, najprije je ispred mene stavio ikonu Svete Petke i rekao mi da je ljubim. Pored ikone se nalazila keramička posuda s vodom. On je gledao u nju i rekao mi da smo djeca i ja pod velikom magijom i da će nam se vrlo brzo dogoditi nešto loše. Odveo me u susjednu prostoriju i rekao da je magija veoma 'teška' i da se može skinuti samo tako da me okupa. Pristala sam na to. Skinula sam odjeću sa sebe i stala u lavor koji je postavio nasred sobe. Njegova žena je donijela toplu vodu i odmah napustila prostoriju, a on me počeo kupati. Ta seansa je trajala punih sat vremena, prelazio je rukama po mome tijelu. Bilo mi je sve to čudno, ali sam mislila da će mi pomoći', priča anonimna žrtva.

Vidovnjak ju je uvjerio da seansu mora ponavljati tri dana zaredom, kako bi dala rezultate. Kod trećeg dolaska joj je rekao da ne može skinuti magiju s nje ukoliko ona ne pristane na seksualni odnos. 'Poslije jednosatnog dodirivanja i kupanja, rekao mi je da se situacija u mojoj obitelji može popraviti ukoliko pristanem na seks s njim. Rekao mi je da je to jedini način da on primi svu moju negativnu energiju i čini koje su mi bačene. Bila sam lakovjerna i pristala. Povukao me na krevet i skinuo mi hlače. Tada smo imali seksualni odnos', dodaje Valjanka, koja je za tri tretmana unaprijed platila 500 eura i dala zlatni lančić, koji vrijedi isto toliko.

Vidovnjak ju je zatim uvjerio da na seansu dovede i maloljetnu djecu. 'Od kćerkice, koja ima 11 godina, tražio je da se skine gola. Pošto je dijete stidljivo, pristala je da ostane samo u gaćicama. On ju je okupao u mom prisustvu. Sutradan sam dovela sina, ali nisam bila prisutna u prostoriji, a dječak nije želio pričati o tome što mu je vidovnjak radio', nastavlja žrtva. Umjesto da joj bude bolje u braku, nakon seansi Valjevka se razvela, a djeca su joj popustila u školi. Tad se obratila privatnom detektivu za pomoć, jer ju je bilo sram ići kod policije. U detektivskoj agenciji kažu da je lažni vidovnjak na sličan način prevario više žena, ali i muškaraca iz cijele Srbije,no većina ne želi govoriti o tome. Protiv vidovnjaka je podignuta prijava u Osnovnom tužiteljstvu u Valjevu.

dnevnik.hr