Vjenčali se pa otkrili nešto o sebi od prije 20 godina

vjenčanje
Tako je Heidina majka spomenula kako se njezina kćer, kada je imala šest godina, na praznicima u Turskoj zaljubila u dječaka Eda. Edovoj majci je bila zanimljiva slučajnost da se i taj dječak zvao Ed, a pravo iznenađenje uslijedilo je dva tjedna kasnije.

Heidina majka je na tavanu pronašla fotografiju s ljetovanja u Turskoj iz 1997. na kojoj je Heidi s dječakom Edom. Odmah je prepoznala da je dječak Ed Heidin suprug.

'Kada je mama pronašla prvu fotografiju poslala mi ju je i šokirala me. Morala sam leći od šoka', ispričala je za The Independent. 'Nakon toga je Edova obitelj pronašla svoj album s istog ljetovanja i tamo je bilo još pet naših fotografija. Nevjerojatno', rekla je Heidi. Heidi i Ed bili su nerazdvojni na tom ljetovanju te su se većinu vremena držali za ruke, a kada su tijekom fakulteta prohodali odmah su znali da će se vjenčati.

Pronalazak starih zajedničkih fotografija ih je jako iznenadio. Heidi nije mogla vjerovati da su se ona i suprug pronašli i zaljubili toliko godina nakon tog dječjeg poznanstva. 'Kada smo saznali za to bili smo skupa četiri godine pa je ludo pomisliti da ovo možda nikada ne bi saznali', rekla je Heidi i dodala kako im ljudi govore da je u njihovoj priči sudbina odigrala ulogu i da sve zvuči kao filmski scenarij.

Vecernji.hr