VIDEO  UFC skinuo svoju najseksipilniju djevojku

Zanimljivo, njezin idealan dečko ne mora biti atletski građen i tvrdi da je dovoljno da zna izvući osmijeh na lice.

Arianny Celeste je 25-godišnja američka manekenka koja je prije četiri godine odlučila okušati sreću na UFC-ovoj audiciji za octagon girl. Naravno, tamo je bila samo jedna od brojnih ljepotica koje su atraktivnim poslom htjele privući svjetla reflektora, a na audiciji se pojavio predsjednik američke organizacije Dana White, koji joj je nakon svega par izmijenjenih rečenica dao posao.

  • www.myspace.com

"Nisam morala ostale djevojke ugušiti polugom, iako sam i to u stanju napraviti. Treniram kickboxing i Muay Thai, a dugo godina sam se bavila i gimnastikom tako da sam prilično gipka i mogu svašta izvoditi svojim tijelom", tvrdi Arianny, koja ima još skrivenih talenata:



"Volim pjevati i volim zatrpavati ljude dobrom glazbom. Sanjam i o glumačkoj karijeri. Već sam imala nekoliko manjih uloga i osjećam se vrlo prirodno dok glumim neku drugu osobu. Uživam u tome", tvrdi ljepotica iz Las Vegasa, koja tvrdi da njezin izabranik ne mora biti atleta:


"Uopće. Ljudi me često pitaju mora li moj dečko imati six-pack. Gledajte, okjružena sam UFC borcima pa ih gledam cijelo vrijeme. Six-pack je u redu, no zaista ne pridajem važnost fizičkom izgledu. Volim kompjutorske frikove i dečke koji me mogu nasmijati, one koji ne moraju biti u centru pažnje, ali imaju autoritet. No ja sam škorpion po horoskopu, što znači da sam luda. Ne želite imati previše posla sa mnom", poručuje prekrasna UFC-ova djevojka koju je slavni Sports Illustrated proglasio djevojkom dana, Fighter's Only Magazine ove godine ring-djevojkom godine, a Maxim u svom izdanju od ovog mjeseca najseksipilnijom oktogon djevojkom. Tim povodom je i održano snimanje s kojeg vam donosimo vrući video.

Net.hr