VIDEO  Policija pobijedila, Ava se vratila na 'Farmu'

farma
Osjećam se super. Bit će to pravi show. Biram dvoboj snage, odnosno guranje kola', izjavio je Kristijan Rahimovski prije duela u areni s Ivanom Hrvatskom.

  • Nova Tv


Nakon dvoboja u Farmu će ući jedan stari farmer. Tko će, odlučili su gledatelji. Naime, gledatelji su birali između starih farmera među kojima su Ava Karabatić, Nikol Bulat, Daniel Popović i Ella.



'Cijela policija je na mojoj strani. Ako uđem na 'Farmu' ostat ću svoja', pohvalila se Ava i nadodala da je ona tatina cura.
Daniel je poručio da će, ukoliko se vrati i dalje ne misli ništa raditi, dok je Ella obećala da ni pod koju cijenu neće više biti nenašminkana.

'Ako uđem na 'Farmu' biti ću opuštenija. Sada vidim koliko se ljudi svađaju oko gluposti. Ako uđem, biti će više zabave, a manje rada', tvrdi Nikol Bulat.

Kao što su i obećali, duelisti su ulaskom u arenu napravili pravi show
. Otpjevali su pjesmu 'Farmer i roker' koja je ujedno postala i himna 'Farme'. Gledatelji su show vratili bivšu farmericu Avu Karabatić koja je osvojila 61% glasova gledatelja.

'Zahvaljujem se cijeloj Hrvatskoj i ovim putem pozdravljam tatu Ivicu koji me naučio da budem svoja. Tata volim te', oduševljeno je izjavila Ava.

Njezin zadatak na 'Farmi' biti će uloviti 30 žaba u jezeru i prodati ih na sajmu kako bi povećala budžet. Ava će ulaskom u famu imati tjedni imunitet. Osim njih, sljedećeg tjedna farmere će iznenaditi dvoje novih članova.
net.hr