VIDEO  Orgazam nakon 10 sekundi?! Ma je li to moguće?

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene

Jedna Amerikanka se dosjetila seksualnog pomagala kojeg je naprosto dovoljno priključiti na vakuumski usisavač i do orgazma će vas dovesti za samo 10 sekundi. Uređaj se zove Vibracijski vrtlog (Vortex Vibrations), a djeluje na principu kruženja zraka koji kroz vrlo kratko vrijeme stvara nježne vibracije.

Očajna 50-godišnja gospođa, koja spolne odnose nije imala još od razvoda (čak 15 godina), sjetila se izuma sasvim slučajno prilikom usisavanja tepiha. Dok je usisavala, ugledala je gumicu koja se uhvatila u ušće usisavača i pri tome se nježno kretala u vrtlogu zraka. Prilikom odmicanja gumice iz usisavača laganu je stimulaciju osjetila i na vlastitim prstima. Odmah joj se rodila ideja da stvar može koristiti i za postizanje orgazma.

Spravicom do višestrukih orgazama

"Nakon dugog razmišljanja razvila sam prototip i iskušala ga na sebi. Postigla sam orgazam za 10 sekundi i tada sam postala svjesna da sam otkrila nešto što može pružati užitak i brojnim drugim ženama", rekla je domišljata inovatorica.

Ona tvrdi da s pomagalom možete postići i višestruke orgazme koji traju i po minutu vremena. No, iznenađujuće je da pri tome uopće ne dotičete genitalije. Pomagalo se može nabaviti preko interneta, a možete si ga priuštiti za £35, odnosno 44,5 € ili točnije 320 kn. 

U biti, proizvod se sastoji od dvije spravice - Vortex Vibration Introducera i Vortex Vibration Seducera. Prvi proizvodi snažnije usisavanje, ali manje vibracija dok je kod drugog stvar obrnuta. Spravice se napravljene od klinički testiranih materijala koji su sigurni za intimnu uporabu.

Brojne korisnice proizvoda svjedoče o tome kako im se seksualni život radikalno promijenio te da Introducera i Seducera koriste i prilkom spolnih odnosa s partnerima. (Intimatemedicine.com)

(Intimatemedicine.com)