VIDEO  Kristina Mandarina se vratila, sada prodaje na novoj lokaciji, na štandu je bio i Milan Bandić

event, kristina mandarina, kristina mandarina, Zagreb, prodaja, mandarine, kristina mandarina, instagram, frizura, kristina mandarina, objava, Hrvatska, instagram

Rabljanka Kristina Penava (20) opet prodaje mandarine. Djevojka koju su mediji prozvali Kristina Mandarina preko noći je postala popularna zahvaljujući angažmanu na radnom mjestu prodavačice na štandu mandarina OPG-a Ćelić uz Staru Samoborsku cestu, a ovaj vikend prodaje mandarine na novoj lokaciji, javlja Jutarnji.hr.

Angažirana je na štandu mandarina u King Cross Jankomiru, a preko svog Instagram profila, pozvala je svoje fanove da dođu.

Očekujem vas u što većem broju, napisala je Kristina, koja ima 54,600 pratitelja na toj društvenoj mreži.

kristina mandarina,Zagreb,prodaja,mandarine

Najpoznatija domaća prodavačica omiljenih agruma iz doline Neretve u subotu je nakratko susrela i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je spremno prihvatio njezinu molbu da pozira s njezinim kolegom radi fotografiranja.

https://www.youtube.com/watch?v=ben4MEhvNZE

Mlada djevojka vrlo rado se prihvatila uloge fotografa i kolegu snimila mobitelom s prvim čovjekom Zagreba.

Inače, prije nekoliko dana Kristina je na Instagramu objavila da je zbog velikog interesa i upita medija uzela "par dana odmora". Naime, vijest o Kristini Mandarini pronijela se brzinom munje prije desetak dana po društvenim mrežama. Štand s neretvanskim mandarinama smješten uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju na vrlo frekventnom mjestu blizu rotora i nedaleko mosta koji ga spaja sa Zagrebom, bilo je najpopularnije mjesto na kojem su stajali vozači koji su se zateknu u blizini, pa se tako u tom smjeru zaputila i ekipa Autokluba.