VIDEO  Ispala Mutti, Ava se ispričala za klevetu

Druga duelistica polufinala Farme Branka Mutti, odabrala je Ivu Amulića za svog protivnika. Ivo je odabrao izumi i zanati kategoriju u dvoboju znanja.


'Osjeća se intelektualni naboj', našalio se Drele nakon što ni jedno od njih nije poželilo odgovoriti na nekoliko pitanja, prenosi net.hr.



Ivo je dobio jedan bod u startu jer Branka nije znala jedno pitanje, nakon toga pogodio je još dva, a u dvoboju je pobjedio 3:0.

Nakon što je dvoboj završio farmeri nisu skrivali oduševljenje njezinim ispadanjem, a pogotovo Sabina.

'Ja nisam čitala od početka. Nešto o biljkama i životinja nešto znam. Ovo je bilo jedno lijepo iskustvo i sve bih opet ponovila', izjavila je Branka.

'Ja znam, da si najpametniji i najbistriji, kad se sve skupi onda čovjek više ne može. Branka, ti si i dalje moja pobjednica', poručila je Ava Branki iz studija prije nego što se javno ispričala bivšoj farmerici Nikol Bulat, koja ju je htjela tužiti za klevetu nakon što je Ava rekla da se Nikol seksala na Farmi.
'Bila sam na putovanju i bila sam obavještena, kao i u mom
sluičaju s mojim pismom, i te stvari izvučene su iz konteksta. Mi smo sve riješile', rekla je Ava te se ispričala zbog klevete.

net.hr