VIDEO  Doš'o je i taj dan: Skinula se paragvajska seks-bomba!

Larissa Riquelme
Priča seksipilne paragvajske navijačice Larisse Riquelme počela je sasvim slučajno. U slavlju nakon pogotka svoje reprezentacije nije imala gdje s mobitelom, pa ga je stavila u grudi, a ostalo je povijest, piše net.hr. Njezinih slika je po medijima bilo više od samih aktera SP-a, a brinetine izjave prenošene su ažurnije i brižnije nego one paragvajskih reprezentativaca.

  • AFP

Prekrasna Larissa je uoči četvrtfinalne utakmice između Paragvaja i Španjolske obećala da će se u slučaju trijumfa svoje reprezentacije u JAR-u skinuti i šetati gola po ulicama Asunciona, a kada se činilo da od toga neće biti ništa, Paragvajka je razveselila sve svoje poklonike:

  • www.facebook.com
  • Kliknite na sliku za fotogaleriju!

"Ipak ću se skinuti! Bit će to nagrada igračima za sve što su napravili za našu zemlju. To je najmanje što mogu učiniti za njih", izjavila je Larissa i djelomično održala obećanje.



  • www.facebook.com

Naime, zasad je na Facebooku objavila tek par fotografija sa snimanja na jednom stadionu, gdje je sa sebe skinula nepotrebne krpice, no s obzirom da joj je dobro krenulo gostovanje po medijima, vjerujemo da ovo nije posljednji čin ove priče, te da će za koji dan osvanuti nove fotografije bez odjeće, ovaj put s obećane šetnje po Asuncionu.

Net.hr