Vendi napala srpske zvijezde: Seka je pokretni celulit sa pilećim mozgom, Dara je bubašvaba

Osim po oštrom jeziku, Vendi je poznata i po tučnjavama na pijaci, po njenim riječima ona je uvijek napadnuta i brani se od svih koji njoj žele zlo.

Po Vendi napad jeste najbolja obrana, jer je tijekom jučerašnjeg dana iz čista mira "napala" pola estrade i podvela ih pod "lista za odstrel", pišu Nezavisne.

Prenosimo vam njen"popis" i šta je Vendi napisala pored slike svakog od njih:

Na prvom mjestu nalazi Ceca uz popratni tekst:

- Kriminal biznis strategija i jahačica apokalipse.

Zorana Pavić koje se Vendi sjetila iz nepoznatog razloga:

- Mečka sa šifonjerskim vratom. Lokomotiva i poželjna udavača na selima koja jednim potezom strese sve plodove sa drveta! Kvazimodo.

Dara Bubamara je po Vendi ništa drugo do žohara:

- Žohar koja ni gay muškarca ne zna zadovoljiti. Mali hladnjak u koji se zaleđuju laži, pa tako i lažne marke. Dobro je da uz sebe nosi plastične vrećice, za svaki slučaj. Ispošćena ku ** žderka.

Goca Tržan je sljedeća na popisu za odstrel za koju Vendi nije štedjela riječi:

- Četveronoga i krivonoga. Da li taj debeli morž stvarno misli da je narod u toj mjeri zainteresiran čitati kada ona ode u Wc da s ** e, a kada se samo isprdi žestoko?

O Maji Nikolić pisala je o zanosu njenog sjaja u očima:

- Jedan od dva nedoprcana čovjeka, sa ludačkim sjajem u očima. Šatirana suflerica Crne štikle. Lakše je preskočiti nego zaobići. Antireklama za drogu. Zašto su joj oči uvijek tako sjajne i ogromne?

Miloš Bojanić je još i najbolje prošao:

- Čovjek koji se okliznuo na bananu i povrijedio oko.

Ni Nataša Bekvalac nije ostala nepošteđena:

- Ustala sam, padala je kiša i ja sam počela da plačem.

Mina Kostić je na popisu zbog "inteligencije":

- Mala cigančica koja liči na zalizanog retarda. Nivo inteligencije manji od broja cipela. Duhovna pustoš i mentalna pornografija.

Uz vjerovatno najgoru sliku Seke Aleksić dodan je i komentar:

- Pokretni celulit s pilećim mozgom.

Zlata Petrović:

- Nepromišljeni štednjak - majstor, koji samo izlazi iz pećnice, a ne može nikako shvatiti što reklamira, pošto nema ništa reprezentativno. Zapravo ona je kao svitac koji se ponosi svojim svjetlećim d ** etom, a pritom apsolutno ništa ne osvjetljava.

Bivši sudionik "Farme" Farmu:

- Zunzara CC, plagijator bez muda. On je kao kava "3u1". Lepuškast, dobro pjeva, imitira, ali je u svemu tome tanak i bez osobnog pečata. Meketavi gušter koji bespotrebno trpuca okicama.

Ni Marijanu Mateus nije zaobišla:

- Majmunica nejasnog zanimanja, samo za galantnu gospod u.

Saša Popović joj je izgleda stao na žulj:

- Recept za GRAND (ioznu) karijeru: Prodaš kravu i obradiš rošavog.

Na listi se našao i Dragan Marković Palma i Lea Kiš koja je za Vendi samo marginalac.

Još voditelja je naravno na popisu, tko drugi nego Ivan Ivanović:

- Parodija na Svetog Sisoja, tako da svi koji žele da se pomole neka to urade 9. listopada negdje kod autoputa. Neka se i * oraju kod žute trake i onda pravac kod njega u ured. Čovjek kome je on oličenje humora ima inteligencije u sebi koliko i prosječan kotač!

Da li će Vendi zbog ove liste snositi posljedice u vidu tužbi, jer se mora priznati u nekim opisima ima dovoljno motiva za to.