Veliki skandal u selu: Prva mračna noć, Mladenka je zabunom spavala s drugim

sex, baka, sex, seks, veza, muškarac žena, seks, želja, seks, nagrada, seks, kina, proba, doktorica, seks u dvoje, seks navike, ovisnik, ispovjest, mlada, nevjera, bračna nevjera, bolnica, čistatica, seks navike, trudnoća, hladnoća, žene, usporedba sa muškarcima
...navodno se zabunom uspjela poseksati s djeverom te je potom 'crnogorskoga kuma ' tužila zbog silovanja, prenosi Shanghai News.

Huang je na sudu ispričala kako je u gluho doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklome mraku nije ništa vidjela.

Kada se vratila u krevet, djevera imena Ruan je počela ljubiti i maziti, što ga je trgnulo iz sna i potaknulo da uzme što se nudi.

Da je spavala s krivim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom stala vrištati i dizati na noge obitelj i brojne uzvanike koji su prenoćili na vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od djevera najprije zatražila odštetu u iznosu od 20 tisuća yuana (18 tisuća kuna), a kada je ovaj odbio to platiti, izvela ga je pred sud.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala vlastitom voljom i da se niti u jednom trenutku nije pokušao pretvarati da je njezin novopečeni muž.

izvor: 24sata.hr