UŽAS U ZAGREBU: Prodali vlastitu kćer u ropstvo za nekoliko tisuća eura

silovanje, djed, monstrum, silovanje, silovanje, granični policajac, maloljetnica, Makarska, silovanje, silovanje, Split, razbojnik, oralni seks, silovanje, BIH, silovanje, strava, modriča, djevojčica, kupovina, Sarajevo, prodaja žene, prodaja djece, bijelo roblje, zlostavljanje, djevojčice, tučnjava, roditelji, prva bračna noć, zlostavljanje, seks prakticiranje, šokantno, otac, silovanje, prijatelj, brat

...potrebe svoga sina pritvoreni su, a za 17-godišnjaka su određene mjere opreza.

Za to trgovanje i zlostavljanje doznalo se kad je djevojčica uspjela pobjeći. Četvero odraslih osumnjičeni su za kazneno djelo trgovanja ljudima, a maloljetni mladić za kaznena djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i spolnog odnošaja bez pristanka.

U priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu navodi se da su prodaju svoje kćeri, nakon što ju je sin druge obitelji odabrao, njeni roditelji dogovorili u svibnju ove godine u Novskoj, za cijenu od nekoliko tisuća eura. Kupoprodaja je realizirana 30. kolovoza i djevojčicu su, iako se protivila, kupci odveli u njihovu obiteljsku kuću u Zaprešiću.

Oduzeli su joj rodni list i domovnicu, držali je pod neprekidnim nadzorom, prisiljavali na težak fizički rad u kući bez prekida i odmora, a sin ju je, iako svjestan njenog protivljenja, prisiljavao na spolne odnose.

Iskoristivši trenutak nepažnje ukućana, djevojčica je u nedjelju, 9. studenog pobjegla iskočivši kroz kuhinjski prozor, otrčala do željezničke stanice i, unatoč pokušajima 17-godišnjaka i njegova mlađeg brata da je spriječe, uskočila u vlak i zatražila pomoć od putnika i djelatnika.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i odredio istražni zatvor za četvero roditelja zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, a sudac za mladež je prema sinu obitelji u kojoj je bila zatočena i zlostavljana odredio mjere opreza.

dalje.com