Uspaljeni par prekinuo sušu i istovremeno šokirao ženine roditelje

Uspaljeni par prekinuo sušu i istovremeno šokirao ženine roditelje
...vjerojatno je šokirao njegovu punicu i punca više nego bilo što u životu.

Par tjedana nakon što mu je rođena druga kćer, roditelji njegove supruge došli su im pomoći u kući, dok mu supruga ne bude spremna za posao. Prenosi Danas.hr.

Supruga, starija kćer i punica otišli su obaviti neke stvari van doksu se on i punac pobrinili za neke poslove u kući. Kao odgovoran otac stavio je svoje novorođeno dijete da spava u spavaćoj sobi i uključio monitor za bebe u sobi, dok je zvučnik bio u dnevnoj sobi.

Kasnije se supruga vratila i život se nastavio po starom. Ali te je večeri žena bila u posebno dobrom raspoloženju koje je dovelo do, kako je sam opisao "dosta nabrijanog seksa". Nisu se suzdržavali, koristili su igračke, govorili su si prljave stvari i glasno stenjali tijekom "prekida osam tjedana duge pauze".

Nakon što se očistio čovjek je sišao dolje da nešto popije u kuhinji, ali se iznenadio kada je čuo suprugu kako pjevuši. Ali zvuk nije dolazio od nje, već od monitora za bebe kojeg je ranije postavio u dnevnoj sobi, metar od ženinih roditelja.

Njegova ga je punica samo zamolila da isključi monitor kada se vrati natrag u spavaću sobu.

Kaže da nikada više nitko nije spomenuo taj događaj.

Čovjek je rekao kako se on i njegova žena nadaju kako njeni roditelji nisu isključili monitor na svojoj strani jer su bili prelijeni. Alternativa im je jednostavno prestrašna