Uhvatila sam buduću svekrvu kako bez donjeg rublja isprobava moju vjenčanicu

otkazano vjenčanje, vjenčanje, svekrva, vjenčanica, vjenčanje, datum, budućnost
Jedna mladenka se na Redditu požalila da je uhvatila buduću svekrvu kako isprobava njenu dizajnersku vjenčanicu, a da stvar bude gora, zaglavila se u njoj, prenosi index.hr.

Njenu buduću snahu je ovo jako uzrujalo, ali to je bio samo zadnji u nizu čudnih poteza koje je učinila majka njenog zaručnika.

"Uvijek sam znala da me baš ne voli. Pravila se da je prijateljski nastrojena, ali radila bi čudne stvari poput sjedanja u krilo mom zaručniku, stavljala bi mu kosu iza uha, rezala mu hranu, a jednom sam vidjela da ga hrani u javnosti. U njegovu korist moram reći da je ovo ponašanje prestalo čim sam mu rekla da mi to jako smeta", započela je ona.

Otkrila je također da su njih dvoje isplanirali vjenčanje u Kolumbiji što zaručnikovoj majci nije baš najbolje sjelo.

"Misli da će je tamo netko ubiti, prigovara oko troškova puta, veličine proslave, boji se da će moj zaručnik dobiti malariju te šizi oko činjenice da tamo nitko ne govori engleski. Neprestano se žali mom zaručniku iza mojih leđa. Prigovorila je i kako se debljam pa mi govori da moram pripaziti što jedem jer inače neću stati u vjenčanicu", piše ona.

Vrhunac sukoba se dogodio kad ju je zatekla kako isprobava njenu vjenčanicu.

"Krenula sam na zahod i zatekla je kako se pokušava izvući iz moje vjenčanice, ali zapela je u njoj. Pitala sam je što se događa, a ona je rekla da je samo htjela vidjeti hoće li mi haljina pristajati", napisala je mladenka i napomenula da njena svekrva pri isprobavanju haljine nije nosila donje rublje.

U strahu da će joj poderati proziran stražnji dio vjenčanice, pomogla joj je da se izvuče, ali pokazalo se da su ukrasi potpuno uništeni, te da je potrgan patentni zatvarač sa strane, a na šlepu je ostavila prljav otisak noge.

"Mislim da se kuja htjela pretvarati da je ona mladenka, što je pogrešno na više razina.''

Ekipa na Redditu bila je jednako zgrožena svekrvinim ponašanjem.

"Kuja je željela označiti teritorij", "Trebaš je natjerati da plati popravak", "Ja bih ovo ispričala ostalim uzvanicima, netko bi joj trebao objasniti da je ovo ponašanje odvratno", "Ne želim misliti što će se tek dogoditi kad dobiju djecu", bili su neki od komentara.