Učiteljica imala grupni seks s učenicima, sve snimljeno mobitelom

Video zapis je pokazan poroti kao dokaz protiv 28-godišnje prosvjetne djelatnice. Orgijanje se, tvrde tužitelji, dogodilo u njenoj obiteljskoj kući, dok su joj suprug i djeca bili izvan zemlje.

Njen muž je vojnik na dužnosti.

Budući da su svi bili punoljetni kada je s njima imala odnose, ne prijeti joj optužba za zlostavljanje maloljetnika. Sudi joj se zbog "neprimjerenih odnosa s učenicima".

Za orgijanje se saznalo kada je jedna od tinejdžerki koja je sudjelovala u orgijama o tome pisala u svom dnevniku. Pronašla ga je jedna od profesorica u školi i prijavila slučaj policiji.

Nekoliko učenika svjedočilo je pred sudom.

Jedan od mladića s kojima je imala spolne odnose izjavio je da je ona rekla da "žudi za njim" i da on "ima nešto što joj treba".

Takođe je svjedočio da je sve počelo "nevino", tako što mu je profesorica poslala SMS poruku u kojoj je pitala o terminu bejzbol-utakmice.

Uskoro su razmjenjivali po stotinu poruka dnevno. Nije dugo trebalo poprime eksplicitan karakter i da se počnu dogovarati o sastanku i seksu.

Collepsin suprug Christopher na strani je svoje supruge.

- Ako poznajete Brittni, znate da je ona odana osoba puna ljubavi i suosjećanja. Brižna je majka i potrebe naše djece stavlja ispred svojih - izjavio je novinarima prije početka suđenja.

Na njenoj strani je i jedan od mladića s kojim je bila intimna, a koji je toko suđenja izjavio da ona "nije počinila zločin".

Srednja škola u kojoj je Colleps radila dala joj je otkaz.

- Ona je prestravljena... Ne zna da li će narednog tjedna u zatvor ili kući - kazao je odvjetnik optužene profesorice.

Bude li osuđena, prijeti joj 20 godina kazne zatvora.

Bportal.ba