U novoj ste vezi, a još mislite na prošlu? Evo što biste trebali napraviti

veza, svađa, rečenice, muškarci, Muškarci i žene, žene, poljubac, dečko, veza, svađa, ljubavna svađa, veza, partner, svađa, parovi, istina, muž, seks prakticiranje, veza, partneri, partnerica, partneri, partnerica, veza, brak
Gledate svoje prijatelje koji su u vezama ili ste zasuti ljubavnim pričama s društvenih mreža? Niste jedini, mnogi će pokušavati i htjeti imati ono što imaju i drugi.

U novoj ste vezi ili tražite nekog, a još mislite na osobu s kojom ste donedavno bili u vezi? Ako je tako, vjerojatno pratite sve aktivnosti te osobe po društvenim mrežama i "uhodite" što radi, kada i gdje... I već ste u novom lovu na nekoga tko bi mogao zauzeti to mjesto, ali imate dojam da nikada neće moći... Ako mislite da će vaša prošla veza utjecati na sadašnju ili sve buduće, pročitajte ovo...

Treba vremena

Nitko ne može ostati ravnodušan na prekid u jednom danu. Svakom od nas je potrebno određeno vrijeme da "prožvačemo" i analiziramo što je i kada pošlo po zlu, gdje je zapelo i zašto se nije moglo riješiti ili je moglo, ali nije postojalo volje. U svakom slučaju, nekom će trebati manje, a nekome više vremena da nađe mir i prihvati situaciju kakva je.

Budite u vezi zbog pravih razloga

Ponekad, prisiljavamo se povjerovati da smo se odmakli od prošlosti i krenuli naprijed. Ipak, neke osobe ulaze u vezu s nekim zbog krivih razloga, da što prije zaborave prošlu vezu, da ih okolina prestane podsjećati na voljenu osobu i sl. Ili da učine bivšeg partnera ili partnericu - ljubomornima.

Prestanite se uspoređivati s drugima

Gledate svoje prijatelje koji su u vezama ili ste zasuti ljubavnim pričama s društvenih mreža? Niste jedini, mnogi će pokušavati i htjeti imati ono što imaju i drugi. Ali vi biste trebali biti svoji. I pustiti druge da budu svoji.

Zaljubite se u sebe

Analizirajte sebe i otkrijte što ste radili krivo u prošloj vezi. Postanite svjesni pogrešaka i očekivanja od druge osobe kako biste mogli biti svjesni i toga što vi kao partner možete dati nekom drugom. što vas veseli, što vas čini sretnima? Kada znate to, znate i kako druge učiniti sretnima.

Vecernji.ba