FOTO  U kupaćem kostimu jedna ljepša od druge

miss
Dvedeset najljepših djevojaka iz cijele Hrvatske, finalistice zbora ljepote MISS UNIVERSE ® Hrvatske 2015.već nekoliko dana borave na pripremama za ovogodišnje natjecanje. Prvo su boravile u Zagrebu u luksuznom hotelu The Regent Esplanade i prva dva dana snimale televizijske razglednice. Trenutno se nalaze u Splitu u Radisson Blue Resortu te snimaju fotografije za katalog izbora i uvježbavaju koreografiju za glamurozno finale koje će se održati u Zagrebu u Kristalnoj dvorani hotela Westin 7.lipnja.

Lijepo vrijeme izmamilo je ljepotice pored hotelskog bazena gdje su uživale na suncu snimajući fotografije, kupajući se pokazujući zamamna fit tijela u Palmersovim kupaćim kostimima na visokim potpeticama sandala Humanic. Jučerašnji dan provele su u šetnji Splitom gdje su izazvale pravu pomutnju među turistima koji su iskoristili svaki trenutak slikajući se sa atraktivnim djevojkama šaljući tako lijepu razglednicu svojim obiteljima diljem svijeta.

Između brojnih vrijednih nagrada, koje dobiva MISS UNIVERSE ® Hrvatske 2015. čiji ukupni fond doseže vrijednost preko 230.000 Kuna, što uključuje između ostalog poklon bon BTC-a u iznosu od 1200 Eur za shopping, kolekciju kupaćih kostima Palmers u vrijednosti od 500 Eura, kolekcija cipela Humanic i druge vrijedne nagrade ,glavna nagrada pobjednici izbora ponovno je i studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan čak 20.000 Eura.

Kako je bilo ljepoticama na pripremama za finale izbora koje slijedi pogledajte u fotogaleriji...


MISS UNIVERSE ® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 64 godine. Aktualna MISS UNIVERSE ® je Paulina Vega Dieppa iz Kolumbije koja cijelu svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim pojavljivanja na glamuroznim eventima, modnih revija i snimanja modnih kampanja, njezina dužnost je suradnja s brojnim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.