U glavnom gradu seksa muškarci imaju po tri cure

U glavnom gradu seksa muškarci imaju po tri cure
Jedan je muškarac iz grada Dongguana, u provinciji Guangdong rekao medijima kako bi ga bilo ‘sram' kada bi imao samo jednu curu. Vjerojatno pretjeruje, ali izgleda ne previše. Prenosi Telegram.hr.

Razlog tome je jednostavan - ponuda i potražnja. Naime, gradu od šest milijuna stanovnika postoji veliki nesrazmjer spolova, s 89 muškaraca na svakih 100 žena. Razlog tome je što lokalni šefovi preferiraju ženske radnice, jer ih smatraju pouzdanijima.

"Imam tri cure i sve znaju jadna za drugu. Puno mojih prijatelja isto ima više cura", kaže tvornički radnik Li Bin.

Takva situacija je "potpuno normalna", kaže Xiao Lin. "Mlade i lijepe tvorničke radnice su posvuda. Jednostavne su i naivne, zašto ih ne imati nekoliko".

Dosta muškaraca nije zaposleno, već samo tu i tamo odrade pokoje poslove. Većinu financijski pomažu brojnije žene.

"Ima puno žena u gradu, koje uopće ne žele novac. Samo žele muškarca", kaže nezaposleni A Yi.

Iz lokalne službe za ženska prava kažu da žene ignoriraju ponašanje svojih partnera jer je i to bolje nege da budu same.

Takva situacija pretvorila je Dongguan u "glavni grad seksa", s obzirom da ima puno mladih žena koje se spremne upustiti se u odnose s muškarcima za koje znaju da su već u vezi s drugom ženom.

Najveća je ironija da se ovo događa u državi koja zbog politike jednog djeteta ima milijune muškaraca više nego žena, piše Independent.