Tužna priča koja je Maju natjerala da polugola pleše pijancima u krilu

plesačica, priča
Mnoštvo pijanih ljudi, meso na svakom koraku, glazba koja nije za svačije uši, te polugole djevojke koje se nimalo ne bune kada ih vesela rulja navlači i poteže... Bile su to scene koje su zgrozile dobar dio srpske javnosti.

Najviše komentara, i to ne baš pohvalnih, dobila je jedna plesačica koja je u donjem rublju, sa smiješkom na licu, neumorno plesala s jednim pijanim gostom. Vremešni muškarac iskoristio je svaku priliku da polugolu djevojku dotakne po intimnim mjestima, ali ona se nije nimalo bunila. Nakon objave snimke ljudi su je častili svakakvim pogrdnim izrazima, ali najčešća riječ je bila ku***.

S obzirom da je ta snimka izazvala vrlo burne reakcije, novinari Telegrafa bacili su se u akciju i nakon nekoliko dana pronašli ženu sa snimke. Njezino ime je Maja Đukić, ima 30 godina, radi kao konobarica i iza sebe ima nestvarnu priču.

- Kad sam bila mlađa nisam imala pojma da će mi ovako izgledati život. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agronomski i ekonomiju. Pokušavala sam pet godina zaposliti se u struci, ali nisam uspjela. Na kraju sam otišla u kafić, što da radim...

OK, konobarenje u kafiću je jedno, ali ples u donjem rublju s hrpom pijanaca nešto drugo...

- Igrom slučaja, vlasnici kafića u kojem sam radila su držali i taj šator na sajmu. Ponudili su mi da plešem za 200 eura jednu noć i na kraju sam pristala. Novac mi je bio potreban - iskrena je Maja.

- Ja moram raditi, nemam izbora. Oko mene je kaos, a ja moram nekako živjeti, nitko me ne pita hoću li plesati pod šatorom ili neću. Prisiljena sam konobariti i plesati jer mi je otac odavno umro, brat mi zbog teške ozljede glave ne može raditi. Imam probleme i s majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje Maja za Telegraf.

Na kraju Maja priznaje da su je komentari okoline i na društvenim mrežama jako pogodili.

- Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Da sam htjela biti prostitutka, otišla bih u hotel i 200 eura zaradila u pet minuta. Ovako cijelu noć plešem za isti novac. To su besmislice - zaključila je Maja.