Trikovi koji će vam pomoći da do orgazma stignete - zajedno!

Polovica obavljenog posla je pravo raspoloženje, stoga zaboravite na stres, probleme na poslu ili obaveze koje ste ostavili nedovršene.

Pustite neka vam misli odlutaju
Ovo je lakše reći nego učiniti, no s obzirom na sunce, more i opuštenu atmosferu koja vas okružuje tijekom ljeta lako ćete odlutati i prepustiti se užicima. Ukoliko vas misli odvedu do drugog muškarca, neka, to nije prevara!

A s povratkom u 'stvarni život' zadržite sva ona slatka ili slana mjesta na kojima set vodili i ljubav i pozovite ih 'u pomoć' ukoliko se nećete moći opustiti.
Pustite partnera neka vas stimulira rukom ili oralno te kada vas 'izludi' zauzmite glavnu poziciju, sjednite na njega kako bi mogle kontrolirati ritam.

Budite sebični!
Ne razmišljajte o tome radite li sve baš onako kako partner to zamišlja i jeste li i vi njemu pružili onoliko užitka koliko i on vama. Prepustite se strastima i jednostavno uživjate i radite sve što vam padne na pamet...

Začinite atmosferu
Kapljica omiljenog parfema, soba ispunjena mirisom svijeća ili prigušena svjetla... Sve što će pojačati rad vaših osjetila je dobrodošlo!

Maženje, ljubljenje i dodirivanje opustit će vas i otjerati sve brige i crne misli. Započnite nježno i kada ste spremni pustite neka se strasti rasplamsaju.

42 posto žena priznaje kako ne doživljava orgazam istovremeno s muškarcem, no muškarci imaju tendenciju svršiti prije žena pa doskočite tome. Pustite partnera neka vas stimulira rukom ili oralno te kada vas 'izludi' zauzmite glavnu poziciju, sjednite na njega kako bi mogle kontrolirati ritam. Pritom same možete stimulirati klitoris, a kada primijetite da se vaš partner približava orgazmu, ukoliko niste spremni podignite se tako da u vama ostane samo vrh glavića. Tako ćete primiriti napetost, a sebi pružiti stimulaciju klitorisa. I ne odustajte ukoliko ne uspije iz prve!

Izvor: zadovoljna.hr