Traži se nova Miss Universe Hrvatske!

miss, Miss Universe Hrvatske, izbor
Casting za Miss Universe Hrvatske 2016. održat će se u subotu u 11 sati u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Sve zainteresirane djevojke, s navršenih 18 godina i ne starije od 27 godina, osim osmijeha na licu trebaju sa sobom ponijeti kupaći kostim i cipele s visokom potpeticom.
Djevojke koje imaju pravo natjecanja moraju biti hrvatske državljanke s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, ne smiju biti udane, rastavljene niti poništenoga braka te ne smiju biti majke.
U finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2016., koje će se održati 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu sudjelovati će 20 odabranih finalistica.

Na subotnjem castingu u odabiru najljepših djevojaka sudjelovati će i još uvijek aktualna Miss Universe Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak koja se nakon ozljede ruke i propuštanja svjetskog izbora vratila duznostima misice.

Licenca izbora Miss Universe je do nedavno bila u vlasništvu Donalda Trumpa, no zbog svoje kandidature za predsjednika SAD-a, licencu je prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG.

Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina.