Traži oca djeteta preko Fejsa i poručuje mu: Samo mi se javi!

majka, majka i sin, oglas, otac
...vanturu za jednu noć s nepoznatim muškarcem u Perthu. Nedugo potom otkrila je da je trudna. Unatoč dijagnozi policističnog sindroma jajnika, Bianca je rodila dječaka, a njegova oca odlučila je pronaći preko britanskog internetskog oglasnika Gumtree.

Nije joj pošlo za rukom iako je čak pet mjeseci pokušavala doznati bilo što o svom kratkoročnom ljubavniku o kojem jedino zna to da se zove Jeremy, da je u dvadesetim godinama i da živi u Morleyju, predgrađu Pertha.

Nakon drame koju je proživjela prilikom poroda, kad je njen mali sinčić Logan umalo preminuo, Bianca se okrenula društvenim mrežama i ponovno aktivirala potragu za Jeremyjem. Iako su je neki korisnici Facebooka optužili da sve to čini samo zbog novca, Biancu to ne brine:

- Ne mogu vjerovati kako su me neki ljudi brzo spremni označiti kao lošu majku. Da, i dalje tražim Loganova oca i mislim da nikad neću prestati. Voljela bih ga jednog dana vidjeti, jednoga dana vjerojatno bi i Logan volio vidjeti svoga oca. Ne očekujem da Jeremy dođe ovdje, ali voljela bih da mi se bar javi - kaže Bianca.

24sata.hr