FOTO  To smo čekali! Nives 'servirala' odgovor na pitanje koje muči mnoge

Osim što u svom stilu provocira na Facebooku, servirala je mnogima odgovor na pitanje koje ih očito iz dana u dan muči.

Nakon što je objavljeno u medijima da je pravomoćnom odlukom Županijskog suda u Puli priznato pravo da je Nives Celzijus autorica najprodavanije hrvatske knjige svih vremena, te je Sajmu knjiga u Puli određeno da u roku od 15 dana mora organizirati dodjelu nagrade Kiklop za Hit godine 2008. i dodijeliti ga autorici Nives Celzijus, Nives je na svom Facebook profilu pokazala koliko je nestrpljiva.

Objavila je fotografiju na kojoj leži gola, a knjigom Gola istina, inače najprodavanijom knjigom u Hrvatskoj ikad, je pokrila strateške dijelove svog tijela uz poruku: 'Čekam svog Kiklopa'.

S obzirom na to da ovih dana mnogi pišu o Nives i Kiklopu koji treba dobiti, pojavili su se i razni komentari stoga je Nives za sve takve na društvenoj mreži ostavila poruku u svom stilu, bez dlake na jeziku:

'Super su mi ovi frikovi sa ranojutarnjim analizama trebam li ja i slične svakodnevno popunjavati medijski prostor. Koji su razlozi moje prisutnosti, plaćam li koga, jesam li intimna sa urednikom, novinarom, cijelom redakcijom... Točnije sa zaposlenicima svih redakcija u Hrvatskoj i šire koji me kao 'guraju'... Pa eto da odgovorim tebi i sličnim frikovima. U medijima sam ne zato što ja to želim ili novinar ili urednik. Nije čak ni zbog fanova i ljudi koji me vole i žele čitati o meni. Svoju medijsku 'popularnost' dugujem isključivo tebi i sličnim debilima kao i svakom tvom kliku na moj članak (koji uopće ne želiš čitati). Sve dok klikaš na članke koje ne želiš čitati umjesto na one koje želiš, ja sam tu... htjeli mi to ili ne...'

hot.net.hr