FOTO   Tko je golišava službenica iz Sarajeva koja svako jutro vježba trbušnjake na radnom stolu svoje kancelarije?!

Nakon što je Dnevni avaz jučer objavio šokantne fotografije golišave uposlenice Palače pravde FBiH kako kraj prozora bez zavjesa, k'o od majke rođena, na radnom stolu vježba trbušnjake, cijela bh javnost sa znatiželjom je čekala nove informacije o ovom slučaju i otkrivanje identiteta tajanstvene 'vježbačice'.

Podsjećamo, u zgradi u ulici Valtera Perića br. 15 smješteno je Ministrarstvo pravde FBiH, Tužilaštvo FBiH i Vrhovni sud Federacije, ali jučer tijekom dana, bez obzira na šok zbog skandala koji je procurio u javnost, nitko iz navedenih institucija službeno nije reagirao.

U traganju za ovom informacijom, Dnevni avaz saznaje da ured u kojoj se odvijao golišavi show za sada neidentificirane uposlenice regiji sutkinji Vrhovnog suda FBiH, no u ovoj instituciji nitko nije bio spreman da ovu informaciju niti potvrditi, niti demantira, tako da se službeni stav tek očekuje.

U javnosti su se također pojavile i informacije da je MUP Kantona Sarajevo izuzeo fotografije koje su jučer preplavile bh medije, ali i gotovo cijeli region, te da nakon prijave pojedinih građana 'zbog narušavanja javnog reda i mira' policija ispituje slučaj. Međutim, kako DEPO Portal saznaje, nikakva istraga još nije pokrenuta i ne zna se hoće li je uopće biti.

- Da, upoznati smo sa slučajem, no za njega smo i mi saznali tijekom jučerašnjeg dana iz medija. Za sada vam možemo potvrditi da nikakva istraga nije pokrenuta i u ovom trenutku se ne zna ni hoće li cijeli slučaj uopće biti predmet policijske istrage, rekao je za DEPO portal dežurni operativac u MUP-u Kantona Sarajevo.

Glasnogovornik  MUP-a KS Irfan Nefić nije odogovarao na telefonske pozive, a za Dnevni avaz je kratko prokomentirao da nema nikakvih saznanja o ovom slučaju i pokretanju policijske istrage tim povodom.

Na potezu je Vrhovni sud FBiH i ostale institucije smještene u zgradi Palače pravde, tako da je za očekivati ​​da i naredne sedmice ova intrigantna vijest bude top tema ovdašnjih medija, ali i znatiželjne bh javnosti.