Tko češće masturbira, žene ili muškarci? Možda se iznenadite...

žene, orgazam, laž, orgazam, žene, muškarci, žena, orgazam, orgazam, stvari, smijeh, vođenje ljubavi, mjesta, seks, let, Split, vibrator, orgazam, žene, znakovi, djevojka, ninfomanka, orgazam, klitorisni orgazam, ženski orgazam, klitoris, stimuliranjem klitorisa, mastrubacija, žena, muškarac
Novo istraživanje, provedeno na portalu Superdrug Online Doctor, pokazalo tko češće masturbira, žene ili muškarci i koliko često.

Zanimljive podatke dalo je tisuću dobrovoljaca, a pokazalo se da žene ne zaostaju previše iza muškaraca kada je riječ o dostizanju orgazama masturbacijom.

Suprotno mišljenju da žene to puno rjeđe rade, istraživanje je pokazalo da čak 88 posto žena masturbira. Čini to i 96 posto muškaraca.

Otkrilo se i što koji spol preferira kada je riječ o "solo igricama". Žene, njih 40 posto, masturbiraju bez seks-igračaka, dok se pomagalima pri masturbaciji ne služi niti 90 posto muškaraca.

Žene masturbiraju u prosjeku dvaput tjedno u trajanju od oko 13 minuta. Muškarci masturbiraju u prosjeku četiri puta tjedno u trajanju od oko 14 minuta.

Matematički, to bi značilo da muškarci provedu u prosjeku 19 sati dulje masturbirajući godišnje u odnosu na žene, no znaimljivo je da žene radije biraju samozadovoljavanje prije seksualnog odnosa, a najveći broj ispitanica priznao je da se pri tome "pomažu" pornografijom.