Tip koji ne može doći do seksa napisao JAVNO PISMO CURAMA, svi ga dijele!

pismo, cure
Nezadovoljni muškarac, kako se pretpostavlja iz Toronta, po svom je gradu postavio pismo kako bi naglasio da žene ne vole fine dečke.

Fotografija pisma se pojavila na Twitteru, a veliki broj korisnika se složio da se nakon ove "obavijesti" autor teksta sigurno više nikad neće seksati.

"U redu dame, kužim. Vi ne želite ugodno večernje čavrljanje. Vi ne želite da vas gentleman isprati do automobila. Vi ne želite ugodnog lika koji će vam pomoći da odnesete namirnice ili da vam pridrži vrata.

Dobro, plašite se dobrih momaka. Pretpostavljam da mi moramo patiti i gledati kako vam slama srce iznova i iznova smeće u koje ste zaljubljeni. Samo želim da znate da nije lako, i bolno je gledati vaš pad. Dajte šansu dobrim dečkima da vam pomognu da se manje bojite svijeta", stoji u postavljenom pismu.

Veliki broj korisnika Twittera se složio s dečkom, ali jedna korisnica je napisala: "Ako želiš da djevojka spava s tobom, nemoj je nazivati glupačom ili idiotom, samo zato što se napalila na sj***nog delinkventa koji nema budućnost. Ta faza dođe i prođe".

net.hr