Tajne Playboy vile: Sve je bilo prljavo, a Hef nas je ucjenjivao

playboy

... napisala je Holly Madison u svojoj knjizi 'Down The Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny'.

- Svakog petka, ujutro bi odlazile Hefu u sobu, čekale da skupi kakicu od psa s tepiha i onda bi tražile džeparac koji iznosi 1000 dolara u novim novcatim novčanicama po 100 dolara. Sve smo mrzile ovaj proces. Tada bi Hef iskoristio priliku da istakne sve što ne radimo dobro u našoj vezi s njim.

Većinu prigovora odnosilo se na nedostatak sloge između djevojaka u kući ili nam je zamjerao što ne sudjelujemo u seksualnim zabavama u njegovoj sobi. Ako smo slučajno propustili neki izlazak u klub s njim, nije nam davao džeparac. To je bilo njegovo oružje - napisala je Izabella St. James u svojoj knjizi 'Bunny Tales: Behind Closed Doors at the Playboy Mansion.

- Mrzim moliti nešto, ali nismo imale nikakve poslove osim da se negdje pojavimo s njim", rekla je Kendra Wilkinson.

- Ako nešto napraviš pogrešno, dobit ćeš e-mail. Postoje stroga pravila ponašanja. Postoje pravila o Instagramu i Twitteru. Sve moraš prikazati u dobrom svjetlu, a ako si pijana na slici, nadrapat ćeš", rekla je Melissa Howe.

- Iako smo se trudile urediti si sobe da imaju domaću atmosferu, madraci na krevetima su bili odvratni - stari i prljavi. Ista stvar je bila s plahtama - napisala je Izabella St. James u svojoj knjizi.

- U kuću nismo smjeli zvati dečke. To je bilo prvi i najvažnije pravilo - dečkima je ulaz zabranjen. To je jedan od glavnih razloga zašto se djevojke sele - rekla je Karissa Shannon.

- Hef je navikao imati prljave tepihe. Onaj u njegovoj sobi nije se mijenjao godinama, a sve je postalo mnogo gore kada mu se u sobu doselila njegova ‘djevojka broj 1', Holly Madison, a sa sobom je dovela i dva psa. Njeni psi nisu navikli na život u kući pa su nuždu obavljali posvuda po sobi. Kada bi neka od nas ušla u sobu kasno navečer ili rano ujutro, gotovo uvijek bi stale u pseći ‘nered - otkrila je Izabella St. James.

- Quaaludes je droga od koje bi se trebali osjećati dobro. Hef mi je rekao da je ta droga da dovede djevojke u stanje napaljenosti - napisala je Izabella St. James.

- Kada sve to počne, ako si mu ‘djevojka broj 1', onda mu pružiš oralni seks pa se seksaš s njim. Bez zaštite i bez testiranja. Njemu je svejedno - napisala je Jill Ann Spaulding u svojoj knjizi 'Jill Ann: Upstairs'.

- Hef samo leži s tom svojom umjetnom erekcijom od Viagre. Svaka cura se popne na njega i seksaju se dvije minute, dok ga ostale cure u pozadini moraju napaljivati. Vikale bi stvari poput: ‘Je*i je, tatice, je*i je!' - Nakon jedne minute, odmaknula sam se i bilo je gotovo. Bilo je kao posao. Unutra - van. Nije kao da sam uživala u seksu s njime - napisala je Kendra Vilkinson u svojoj knjizi 'Sliding Into Home'.

- Možda je to zbog trave ili alkohola, ali jedini logičan način da pobjegnem od smiješnog života kojeg sam vodila je bilo da se utopim - napisala je Holi Madison u svojoj knjizi.