Svi je žele pratiti: Severina je 'dobila' tisuće novih fanova...

Svi je žele pratiti: Severina je 'dobila' tisuće novih fanova...
Pjevačica je od tada skupila više od 3000 novih pratitelja, a njezin novi spot "M.a.g.i.j.a." pregledan je gotovo sedam milijuna puta.

Severina se još nije oglasila oko spornih fotografija. Njezine golišave fotografije javnost su podsjetile na travanj 2004., kad je objavljen video s Milanom Lučićem. Film od 11 minuta nastao je na Lučićevoj jahti, a Severina je za njegovo objavljivanje tražila odštetu od 75.000 kuna. Čitava ju je situacija potresla. Tuga ipak nije trajala dugo.

U listopadu iste godine objavila je album "Severgreen", koji je prvi dan prodan u više od 13 tisuća primjeraka te je imao najbolju prodaju u diskografskim kućama Hrvatske. Sad se situacija ponavlja.

Pjevačica je posljednja dva mjeseca "izbacila" četiri pjesme, a od pojave skandala njihova slušanost raste svakodnevno. Pjesma "Tutorial", koju je izdala prije dva mjeseca, postala joj je četvrta najslušanija pjesma u karijeri. Kritičari smatraju kako će Severinin novi album, čije je izdavanje najavljeno za jesen, zahvaljujući aferi biti rasprodan.

24sata.hr