Stvari koje muževi nikad ne bi trebali raditi pred svojim ženama

Kada su u pitanju neke muške navike, žene bi sigurno bile sretnije kada ih ne bi obavljali ispred njihovih očiju.

Pljuvanje u umivaonik
Koja je točno fora s muškarcima i pljuvanjem? Stvarno ne razumijemo! Ne razumijemo, ali odvratno je! Najozbiljnije, čisti užas! I onda taj ispljuvak samo ostave da leži na stijenci umivaonika, kao neka želatina. Odvratno!

Pišanje pod tušem
'Pa to ionako odlazi u slivnik, ljubavi!' Bez obzira, dečki, mi to ne želimo. Zamotajte svoje guze u ručnik i obavite nuždu u WC školjku koja je i predviđena za to, a potom se operite. Zahvaljujemo!

Prdenje
Nekim je ženama to slatko i simpatično, ali većini nije. Učinite to u kupaonici, molimo lijepo. Stvarno ne želimo znati koliko često ispuštate plinove jer budemo li to znale mala je vjerojatnost da ćemo poželjeti s vama kasnije leći u krevet.

Brisanje guze
Većina nas doista nema želju gledati kako obavljate veliku nuždu. Ako se taj čin kojim slučajem i dogodi pred našim očima, preklinjemo vas - nemojte da moramo gledati kako brišete stražnjicu.

Kopanje nosa
Iz nekog razloga mnogi ljudi kopaju nos u atomobilu. Ne vjerujete? Obratite malo pažnju po susjednim autima dok, primjerice, stojite na semaforu. Razlozi zbog kojih to čine su ženama nejasni, no svakako ne želimo da naši mužići to rade. Obavite to u kupaonici.

net.hr