Studentice u domovima rade same. Nude seks za 70 eura po satu

Studentice u domovima rade same. Nude seks za 70 eura po satu
 Ne želeći ni s kim da dijele zaradu, klijente nalaze bez posrednika i to na preporuku onih muškaraca s kojima već imaju razrađen „posao". Prema saznanjima Pressa, ovakav vid prostitucije trenutno obavlja nekoliko djevojaka u studentskom domu „Slobodan Bajić" u Novome Sadu, a svoje usluge naplaćuju od 70 do 150 eura za sat.

Uhićeni u hotelu „Park" danas će biti izvedeni pred istražnog suca Osnovnog suda. Kaynena prijava ih tereti da su od 2007. posredovali u prostituciji, za što su uzimali proviziju od najmanje 20 evra. Uhićeni su Novosađani Ivan K. (57), Miljan B. (35), Ljubomir G. (52), Mile T. (24), Zoltan Č. (35), Dalibor R. (26) iz Sremske Kamenice, Vladimir R. (31) iz Vrbasa, Stefan S. (20) iz Inđije, Dragan S. (33) iz Rumenke i državljanin Crne Gore Predrag K. (41). Oni su angažirali djevojke koje im je slao Novosađanin Blagoje R. (38), također državljanin Crne Gore, koji je od travnja u pritvoru.

Kako Press saznaje, petorica zaposlenih u hotelu „Park" priznali su da su za postotak podvodili djevojke bogatoj klijenteli, dok su ostali to negirali ili se branili šutnjom.

Ratko Butorović, vlasnik hotela „Park", kaže za Press da je „navodno razbijanje lanca prostitucije samo paravan za diskreditaciju hotela".

- Odgovorno tvrdim da menadžment nije sudjelovao u tome. Možda se to doga]a u nekim drugim hotelima, ali oni očigledno imaju dobru zaleđinu, pa ne završavaju pred sudovima i u dnevnom tisku - rezigniran je Butorović, koji navodi da se svaki posjet zavodi u knjigu, koja je, uz video-vrpce, ustupljena policiji i na taj način je pomognuto u istrazi, navodi Press.

On tvrdi da su recepcioneri lišeni slobode prije gotovo dva tjedna:

- Ako je zaista bilo prostitucije, onda je ona postojala godinama unatrag. Zašto se sada prave pompozna hapšenja, svega nekoliko dana pred dodjelu najvećeg priznanja za ugostiteljstvo u Srbiji „Turistički cvijet", za koje smo slovili kao glavni kandidat?