Studentica medicine koja prodaje svoju nevinost napokon pokazala i lice

nevinost, prodaja
'Zapravo mi se nije sviđala anonimnost. Ljudi to znaju zamijeniti sa sramežljivošću' kazala je Raine koja želi privući još kupaca.

Na vrhu top liste nalazi se Damir iz Srbije s ponudom od 300.000 američkih dolara (1.64 milijuna kuna), no Elizabeth objašnjava kako je u međuvremenu dobila ponudu od 550.000 dolara čiju ozbiljnost još treba potvrditi, prenosi Jutarnji list.

Pobjednik će prije seksa s Elizabeth morati dokazati da nema nikakvu spolno prenosivu bolest i bit će obavezan staviti kondom. Također, u tom trenutku ne smije biti pod utjecajem alkohola, pokušavati analni seks ili se prema njoj odnositi nasilno.

Studentica tvrdi kako je voljna ljubiti se prilikom seksa, a nada se kako bi sve moglo prerasti u nešto više od jednokratnog spolnog čina.

Priznaje kako ju privlače stariji i visoki muškarci, no kako nikako nije zainteresirana za seks sa ženama, ma koliko god ponuda bili visoka.

Kako bi izbjegla zakonsku kaznu zbog prostitucije, Amerikanka Elizabeth će po svoje prvo seksualno iskustvo morati otići čak do Australije.