Strašno: Vlastitu kćer prodali u roblje zbog rabljenog automobila!

roblje, kćerka, automobil
23- godišnja Sabrina prodana je za 600 funti kojima su roditelji kupili rabljeni automobil. Djevojka je bila prisiljena živjeti u bijednoj šupi u vlasništvu 58-godišnjeg Francka Franouxa i njegovoga 56-godišnjeg partnera Firencija Carrasca koja se nalazi u predgrađu Melun.

Nesretnu su djevojku 'palili' opušcima, pretukli željeznim šipkama i palicama te seksualno zlostavljali. Bila je prisiljena na seksualne odnose s više različitih muškaraca. Kada joj je zdravstveno stanje bilo kritično, odvezena je u jednu bolnicu koja se nalazi izvan Pariza. Kada su je liječnici primili bila je bez jednog zuba i pothranjena, piše Daily Mail.

'Ona je bila tretirana kao da je životinja, premlaćivali su je i seksualno zlostavljali, a hranu su joj bacali na pod. Bila je u vrlo lošem fizičkom i psihičkom stanju. Čak je bila unakažena pa su je i operirali, ali mentalne će ožiljke, nažalost, nositi cijeli svoj život', kazali su u policiji.

Roditelji su, zbog ovog groznog čina, osuđeni zbog trgovine ljudima. Majka je dobila zatvorsku kaznu od osam, a otac od dvadeset godina. Franoux u Carrasco su osuđeni na trideset godina zatvora na temelju optužbi za silovanje, otmicu, mučenje i prisilno ropstvo.