Što vam se događa kad sretnete bivšeg?!

razvod - svađa
razvod - svađa
Bez obzira na sve to, još vam se dogodi nostalgija za minulim danima svaki put kada vidite ili čujete nešto što vas podsjeti na njega. Prije ili kasnije dogodi se to da vam se, osim na pameti, nađe i pred očima bivši i tada nastaje panika.

U trenu kada ga primijetite, prva stvar koju radite je panično pokušavate naći pogodno mjesto za skrivanje!

Kao na primjer između stabla, obližnjeg kioska ili iza najbolje frendice, gledate u daljinu ili izgledate kao da imate stotinu poslova za obaviti. Onda shvatite kako ne možete smisliti niti jedan kvalitetan razlog zašto biste se skrivali i izbjegavali susret. Istog trena ispitujete frendicu izgledate li dobro i pokušavate pronaći nešto u blizini u čemu biste mogli odmjeriti svoj odraz.

"Trebam li raspustiti kosu? Popraviti sjajilo? Što ako mi je nešto zapelo među zubima??!"

Pokušavate djelovati cool iako sam pogled na govor vašeg tijela otkriva da ste nervozniji nego prije prvog izlaska, poljupca i seksa zajedno (a to se sve jako primjeti!).

"Ok, snimio me. Samo se ponašaj prirodno i budi cool! Opusti se i sve će biti ok..."

Koliko god željeli, ne možete da ga temeljito ne odmjerite od glave do pete. Primjećujete da ima novu frizuru, da je napokon obrijao bradu koju je bezuspješno mjesecima pokušavao uzgojiti i da zapravo izgleda jako, jaaako dobro.

"Ne, ne, ne! Uopće ne želim misliti na to koliko dobro izgleda..."

Autor: PortalOko.hr