Što nipošto ne smijete reći mužu, dečku ili ljubavniku

ovisno o vezi, muž, ljubavnik, muškarac žena, žensko tijelo, djevojke, seks, S prijateljicama, život u vjeri, vjera, laž, istina
Ovisno u kakvoj ste vezi, ozbiljnoj ili neobaveznoj, nemojte govoriti svome partneru stvari koje bi vam mogao kasnije predbacivati. Iako mislite kako svom dragom smijete sve reći, nikada ne znate kada vam se ono izrečeno može odbiti od glavu.

S prijateljicama pričam o našoj vezi

Sasvim je normalno da najboljoj prijateljici otkrijete neke probleme koje imate u vezi, međutim neka vam ne pada na pamet da to priznate voljenoj osobi. Muškarci jednostavno ne razumiju žensku potrebu prepričavanja situacija koje se događaju u bračnoj postelji.

Za vrijeme seksa razmišljam o drugome

Prije nego izustite tako nešto, zamislite kako bi se vi osjećali da takvo nešto čujete iz njegovih usta. Sigurni smo da ćete odmah odustati od takvog priznanja. Statistike su pokazale da ovakvu istinu ne vole čuti muškarci, a nije ugodna ni ženskom uhu.

Prevarila sam te

Ako vam se "zalomilo" da ste se zabavljali s drugim muškarcem, ali ta avantura vam nije značila ništa, vaš partner to uistinu ne mora saznati. Muškarci se teško nose s činjenicom da je njihova djevojka ili supruga provela noć s drugim. Međutim, ako je zabava s drugim muškarcem trajala duže, možda je bolja varijanta prekid veze.

Flertovala sam s kolegom s posla

Djevojke koje imaju manjak samopouzdanja vole čuti da su još uvijek poželjne suprotnom spolu. Takve komplimente najčešće dobivaju od kolega na poslu. Međutim, vaš partner to ne bi trebao znati jer će se osjećati manje vrijednim.

U shoppingu sam ostavila cijelu plaću

Žene ne mogu odoljeti cipelama i torbicama, a naročito u vrijeme rasprodaja. Ako vam se i zalomilo da ste cijelu plaću ostavili u svojoj omiljenoj trgovini, radije smislite neki dobar izgovor ako vas pita koliko ste novaca potrošili.

Imam osamdeset kilograma

Ako je žensko tijelo privlačno muškarcu, nikada vas neće pitati koliko ste teški. Kada partneru otkrijete pravu istinu o svojoj težini, neće vas gledati istim očima.

savjetnica.com