Što muškarci govore kada varaju

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
Čovjek htio ne htio jednostavno smatra da su svi kao i on i da zato treba očekivati iste reakcije. Ali to je daleko od istine. Jedno je suosjećati sa ostalima i nadati se da će i oni isto tako postupiti, a drugo je kada osuđujete ostale jer mislite da su kao i vi.

To se najviše odnosi na osobe koje varaju svoje partnere ili su to barem jednom učinile. Najbolji primjer je ako odlazite van s prijateljicama, a vaš vas dragi ne želi pustiti na miru i cijelo vrijeme vas unaprijed optužuje da zapravo idete nekog upoznati. Takva situacija zapravo znači da upravo on svaki put kada izađe očekuje da će upoznati nekoga, ako ne i gore.

Postoji još nekoliko primjera što muškarci najčešće govore kada varaju:

"Trebao bi se zadržati dulje na poslu". Ovdje ipak ne treba odmah skakati jer možda stvarno ima puno posla jer radi u firmi gdje je normalno ostajati nakon radnog vremena. Nažalost jedan je broj muškaraca koji koriste ovu rečenicu kako bi se izvukli od laži i kako ih njihova žena ili djevojka ne bi otkrila. Trenutak kada trebate posumnjati u istinitost onoga što govori je ako odjednom mora ostajati duže, a to dosada nije bila praksa.

"Sam ću riješiti rublje". Iako vam se ponekad može činiti kako vam samo želi učiniti uslugu i pomoći s kućanskim poslovima, neki muškarci znaju iskoristiti spomenutu situaciju da bi prikrili tragove nevjere. Ukoliko primijetite jedan od znakova ili ste već nekoliko puta čuli nešto slično, vrijeme je da se zapitate vrijedi li takva veza vaše kasnije patnje.

izvor: savjetnica.hr