Što muškarac mora učiniti da ženu obori s nogu?

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava
Nisu sama žene te kojima je potrebna 'dorada' i na muškarcima bi se puno toga dalo 'srediti'. Na stranicama AskMena osvanuli su neki savjeti namijenjeni muškarcima kako bi izgledali što bolje pred ženom u golišavom izdanju:

● Uklonite nepotrebne dlačice
Ponekad je ljubavni tepih na muškim prsima dobrodošao ali većina žena će se brzo 'ohladiti' kada vidi dlake koje nekontrolirano rastu u ušima, na ramenima, leđima... Kako bi spriječili takav scenarij dobro se pogledajte u ogledalo i uklonite sve nepotrebne dlake. A mislili ste da samo žene moraju na depilaciju!?

● Vježbajte
Intenzivno vježbanje od nekih 30 minuta prije spoja učvrstit će vaše mišiće sljedećih nekoliko sati. Ako nemate puno vremena napravite nekoliko sklekova i čučnjeva jer će se u tijelu povećati razina endorfina što u konačnici rezultirati izraženijim mišićima, a i većoj samouvjerenosti.

● Pazite što jedete i jedite umjereno
Poznato je koliko se žene muče s hranom i viškom kilograma, ni s muškarcima nije drugačije. Vaša prehrana trebala bi se sastojati od što više nemasnog mesa, voća, povrća, vlakana i žitarica. Općenito je poželjno izbjegavati šećer i brašno.

● Izbjegavajte pivo i coca-colu, pijte vodu!
Koža je sve što ostane kada se skine odjeća i zato koži treba posvećivati puno pažnje kako bi izgledala dobro. To ćete najlakše postići redovitim ispijanjem velikih količina vode. Ne bi bilo loše poneka se počastiti i s nekom kremicom.

● Dobro mirišite
Već smo pisali o tome, a sada ćemo ponoviti - miris je nešto što ženama pomaže u izboru partnera tako da nije dobro podcjenjivati važnost mirisa.

● Nemojte sjediti goli
Sjedenje je puno udobnije od stajanje, ali u tom položaju će vam do izražaja doći svi vaši nedostaci i višak masnog tkiva. Kako bi izbjegli da ona vidi šlaufe, izbjegavajte sjedeći položaj i radije legnite.