Što ako 'legnete' s kolegicom s posla?

veza, pitanja, žene, seks prakticiranje, pitanje, teško pitanje, odgovor, prekid veze, ljubav, problemi s partnerom, partner, muškarac, voljeti, znakovi, veza, riječi, spašavanje, veza, razvedeni muškarac, brak, prva godina, veza, uspješnost, faze, žene, za žene i muškarce, muškarci, kontrola, kolegica, ljubav na poslu , uredske romanse, seks u uredu, veza, ljubavni krah, samoća, razvod, razlozi, istraživanje, brak, brak, pitanja, problemi, veza, muškarac, žena, dobri znakovi, nezadovoljstvo, veza, očekivanja, sretna veza , recept, muškarac, žena, bračni par, bračni parovi, Oženjeni muškarci , srčane bolesti
Ankete pokazuju da većina muškaraca izbjegava viđati se sa suradnicama zbog straha od budućnosti, odnosno onoga što se može dogoditi ako veza propadne. No, razmislite. Kolegica je ta koja razumije vašu muku, poznaje vaš plan rada i uljepšava vam pauzu za ručak. Zato, samo naprijed. Ipak, treba se potruditi. Pročitajte naše savjete:
Napravite prijelaz

Zajedno u liftu poslije vrele partije u krevetu? Neugodno i potencijalno oštećujuće. Prema anketi iz 2008. žene osjećaju kajanje jutro poslije (više nego muškarci), pogotovo ako smatraju da je to ujedno bilo prvi i posljednji put. Snađite se. Započnite razgovor internom šalom koju ste imali i prije nego ste se spetljali. Ako ste i ranije imali odnos na poslu pokažite da se to nije promijenilo.
Ugušite tračeve

Strah od toga što će drugi reći prijeti mnogim potencijalnim vezama, pokazuje anketa provedena u uredima. Ipak, 66% ispitanika s druge strane kaže da ako se veza već ostvari, ne namjeravaju to kriti. Snađite se. Sve je u tajmingu. Jednostavno se zajedno pojavite na piću poslije posla, što će drugima dati do znanja bez nepotrebne drame. Kada drugi kolege počinju postavljati pitanja odgovorite kratko i jednostavno, bez previše detalja.
Zaboravite posao

Zajedno ste na poslu i dijelite istu muku i mnogi vas mogu protumačiti kao par. No, priča o poslu tijekom perioda upoznavanja će vas brzo dovesti do nule. Snađite se. Ograničite priču o poslu na 10 minuta a zatim prijeđite na druge teme. Da biste se zbližili, potrebno vam je zajedničko iskustvo nevezano za ured. Komunikaciju možete pospješiti ako pogledate neki dobar film ili odete na kratak put zajedno.
Obavijestite šefa

Nitko ne želi znati sve o svima, pogotovo ne na mjestu gdje se radi, ali šef će kad-tad čuti. Snađite se. Upotrijebite test „upoznavanje roditelja". Ako je vaša veza dovoljno ozbiljna da vašu kolegicu-djevojku upoznate s roditeljima, spremni ste to priopćiti i šefu. Predlažem da osoba na višem položaju obavijesti šefa. Recite da jednostavno želite biti otvoreni i naglasite da posao neće trpjeti zbog toga. Nemojte ići u šefov ured zajedno jer je to ipak djetinjasto.
Dopustite joj da bude šarmantna

Teško je gledati kad žena s kojom spavate flerta s drugim muškarcem, iako je najčešće riječ o uobičajenom „zezanju" na poslu. Snađite se. Studija iz 2008. pokazuje da lijepe žene zarađuju od 7 do 12% više od manje privlačnih suradnica. Ako svoj izgled može iskoristiti u svoju korist, tko ste vi da je u tome spriječite? Ono što možete učiniti jest da je uvjerite u vaše osjećaje. Ako zna na čemu je s vama, drukčije će se ponašati prema kolegama.
Budite spremni za kraj

Samo trećina uredskih romansi prijeđe u nešto ozbiljnije, zato nemojte biti šokirani ako se završi. Ako se budete na glas žalili, pogotovo pred cijelim uredom, kolege će stati na stranu vaše bivše. Snađite se. Sačuvajte razlog za poslije 15 sati, daleko od posla. Nikada to više ne spominjite u uredu.

Ako prekid izgleda malo u uredu, vaši kolege neće znati ništa više-pomislit će da nešto jednostavno nije funkcioniralo.

Događa se.