SRPSKE MISICE PRODAJU ARAPSKIM BOGATAŠIMA ZA SEKS Raskrinkan veliki lanac elitne prostitucije

SRPSKE MISICE PRODAJU ARAPSKIM BOGATAŠIMA ZA SEKS Raskrinkan veliki lanac elitne prostitucije
Jedan od klijenata za Blic je ispričao kako funkcionira svijet prostitucije:

- Na primjer, trojica mojih suradnika su potražili društvo neki dan. Dame su ušle u hotel, gdje ih već znaju na recepciji, te je u sobi prvo počelo "blago zagrijavanje" - no, "taksimetar" radi. Poslije deset minuta su se bacile na posao. Momci su dobili "kompletan servis", a djevojke po 130 eura za sat - kaže klijent.

- Ne rade one samo u Beogradu. Idu i po svijetu, pogotovo u arapske zemlje. Sve su jako lijepe, kao za dodjelu Oscara - dodao je neimenovani muškarac za Blic .

Iako su na stranici djevojke navedene ako "neovisne", dakle bez svodnika, oni upućeni tvrde kako zapravo nisu nimalo neovisne jer postoji cijeli tim iza web stranice koji dobiva svoj dio novca. Tko pak stoji iza njih - ne zna se.

Srpske obavještajne službe navodno su otkrile da Srpkinje završavaju i kao prostitutke u bogatim arapskim zemljama, gdje mušterije traže djevojke pod sloganom „što mlađe, to bolje". Uloge svodnika u tom slučaju igraju zvijezde njihove estrade, a sve pod maskom lažnih izbora za miss i manekenskih poslova. Drugi lanac prostitucije vodi preko Novog Pazara.

Djevojke iz siromašnih zemalja Istočne Europe, uglavnom Moldavije i Bugarske, preko Pazara idu ka bogatoj arapskoj zajednici na Malti, a zatim dalje ka zemljama EU ili Emiratima. I tu je riječ o misicama ili manekenkama, kao i djevojkama koje su se pojavljivale u tv emisijama.

Blic