Split: Sat spolnog općenja 600, oralno 200 kuna, a ‘akcija’ s obje žene 200 eura

Prostitucija
Policajci joj stanu na kraj, a kada se nađe na slobodi, ponovno krene istim putem. Tako i je bilo i u ovom slučaju.

Splitski su inspektori operativnim radom doznali kako se "madam" nalazi (ponovno) na području Splita. Tražili su je na temelju raspisane tjeralice iz 1998. godine, i to zbog proizvodnje i distribucije narkotika, a pronašli su je u njezinu starom poslu.

Čini se, i na starom mjestu. Naime, "ljubavno gnijezdo" je Lidija "savila" u Požeškoj ulici, baš kao i prije tri godine kada je zbog istih radnji pala u ruke policije.

‘Ulijetala' kad bi zatrebalo

Modus operandi joj je također ostao isti - unajmila je stan, dovela u njega 38-godišnju sugrađanku i nudila njezine seksualne usluge u zamjenu za novac.

Nije se, naravno, libila ni "uletjeti" sama, sve po potrebi, kad bi mušterije "navalile". No, aktivirala se "madam" i marketinški - u malim je oglasnicima reklamirala svoje usluge, objavivši pritom više brojeva telefona iza kojih je navela da se nalazi "atraktivna plavuša" ili pak "vatrena crnka" koje su spremne za sve.

No, za mušterije "profinjena" ukusa nudile su se i u kompletu, i to pod šifrom "dvije mazne prijateljice"...

Prostitutka koju je podvodila priznala je inspektorima kako je od sredine ožujka do osmog dana kolovoza ove godine uspjela uprihoditi 50 tisuća kuna. Od toga je, rekla je policajcima, 35 tisuća kuna dala svojoj svodnici Lidiji.

Već osuđivana zbog podvođenja 20-godišnjakinje

Cjenik usluga, premda ne postavljen na vidljivo mjesto, bio je sljedeći: sat vremena seksa stajao je 600 kuna, pola sata 450, oralni seks nekada 200, a nekada - po dogovoru. Ako bi netko poželio uživati istodobno s obje žene, cijena je bila nešto viša, dvjesto eura.

Lidija V. je rodom iz Valjeva, no prebivalište joj je u Osijeku. Prije tri godine je osuđena na godinu dana zatvora zbog podvođenja 20-godišnjakinje, kojoj je nabavljala i drogu.

Tada je Općinski sud u Splitu utvrdio kako je "osječka madam" od srpnja do listopada u iznajmljenom stanu u Požeškoj ulici organizirala podvođenje Ivane J. koju je prethodno vrbovala nudivši joj drogu.

Lidija se pojavila i kao svjedok na suđenju skupini dilera kokaina na čelu s Joškom Marasovićem Fanfijem. Drogu koju je Fanfijeva skupina dilala, kupovala je i Lidija te je svoja iskustva prenijela sudu.

izvor: slobodna dalmacija