Šokantno: Zaljubila sam se u vlastitog oca

silovanje, djed, monstrum, silovanje, silovanje, granični policajac, maloljetnica, Makarska, silovanje, silovanje, Split, razbojnik, oralni seks, silovanje, BIH, silovanje, strava, modriča, djevojčica, kupovina, Sarajevo, prodaja žene, prodaja djece, bijelo roblje, zlostavljanje, djevojčice, tučnjava, roditelji, prva bračna noć, zlostavljanje, seks prakticiranje, šokantno, otac, silovanje, prijatelj, brat
U potresnoj ispovijesti iznosi kako je s 19 godina upoznala biološkog oca, kojem je došla u posjet na Jamajku. Odmah su osjetili obostranu seksualnu privlačnost koja se samo povećavala dok se na koncu nisu i upustili u seksualni odnos.


Sve je počelo u fazi njezinog života kada se osjećala usamljeno te je bila ljuta na majku. Odlučila je potražiti biološkog oca koji je ostavio njezinu majku kada je saznao da je trudna.

Natasha prepričava da ju je potpuno šarmirao već pri prvom susretu, a za vrijeme boravka kod njega, kupovao joj je skupe obroke. Dogovorili su se da će se ostati u kontaktu i čuti se telefonom.

'Kada sam ga prvi put srela, primijetila sam da imamo isto držanje i jednako se nosimo sa stvarima u svijetu. Opčinilo me koliko smo bili slični jer nikada prije to nisam doživjela. Majka i ja smo vrlo različite, a nemam braće i sestara', pojašnjava Natasha.

No, svakim susretom je osjećala sve veću privlačnost prema njemu pa je čak počela spavati s njim u krevetu. Priznaje da ju je to strašilo i šokiralo te da se nadala da će proći, no seksualna privlačnost bila je sve veća.

Sve je kulminiralo 2009. godine kada je u 21. godini života otkrila da njezin otac gaji iste osjećaje jer joj je izjavio da želi voditi ljubav s njom od trenutka kada ju je upoznao.

Natasha piše: 'Ako niste iskusili takvu privlačnost prema nekome tko vam je u rodu, teško ju je zamisliti ili opisati. Ali, vjerujte mi: osjećaji su stvarni i intenzivni. Seksualni osjećaji koje sam gajila prema ocu djelovali su mi kao mračna čarolija kojoj se nisam mogla othrvati'.

'Osjećala sam se kao žrtva jer me zavodio vlastiti otac, ali sam istovremeno bila i žrtva vlastitih osjećaja. Osjećala sam sram, bila sam usamljenija nego ikada jer nisam s kime imala podijeliti sve kroz što sam prolazila, a niti sama nisam razumjela vlastite osjećaje'.

Nakon prvog (i zadnjeg) seksualnog susreta, kada su se međusobno oralno zadovoljili nekoliko puta, Natasha se povukla u svoju sobu, a sljedećeg dana ju je otac odveo na let za Kanadu.

Od tada je prošlo šest godina i u međuvremenu se nisu vidjeli, a ona se još uvijek pokušava pomiriti sa svojim osjećajima. Sada ide na terapiju i piše 'autofikcionalni' roman o svojem iskustvu.

Naučila je da do genetske seksualne privlačnosti dolazi kod oko 50 posto osoba koje su u rodu, a upoznaju se tek kasnije u životu. Na terapiji je naučila i da se ne treba osjećati loše jer ona nije bila kriva.

Vodeći bihevioralni hipnoterapeut Nicolas Aujala tvrdi da je pomogao brojnim ljudima sa sličnim incestuoznim iskustvima te tvrdi da je najčešći oblik incesta između braće i sestara, obično kada stariji brat u pubertetu pokušava seksualno iskoristiti mlađu sestru.

Daily Mail/Magazin.hr