Šokantno: 'Predavala mi je engleski, a onda sam joj postao ljubavnik. Bila je učiteljica s beneficijama'

ljubavnica
...no otkaz je dobila nakon što je otkriveno da se upustila u seksualne avanture s dvojicom svojih maloljetnih učenika.

Jedan je imao 16, a drugi 17 godina, a stariji je na preliminarnom sudskom saslušanju iznio detalje njihova odnosa.

Mladić, koji je u međuvremenu navršio 18 godina, ali njegov identitet nije objavljen, ispričao je na sudu u Farmingtonu kako je od učenika postao Briannin ljubavnik. Posvjedočio je da je njihova veza potrajala od travnja do lipnja prošle godine, a sve je započelo nježnim poljupcima na velikom odmoru što je ubrzo preraslo u nešto mnogo ozbiljnije.

Kada su ga u petak u sudnici pitali kako bi opisao svoju vezu s Altice, odgovorio je da mu je ona bila 'učiteljica s beneficijama'.

Altice je, inače, uhićena u listopadu prošle godine, a optužena je prema devet točaka, uključujući silovanje. Sudac je u petak zakazao novo ročište za 9. listopada.

Učiteljica odbacuje krivnju, a njezin odvjetnik Ed Brass tvrdi da nije koristila svoj položaj u školi kako bi navela dječake da se seksaju s njom, već da je, dapače, ona podlegla njihovom konstantnom nabacivanju.

Otkaz u srednjoj školi dobila je u veljači, a trenutno je na slobodi, nakon što je položila 10.000 dolara jamčevine. Nedugo nakon izbijanja skandala, njezin je suprug brže-bolje zatražio razvod i skrbništvo nad njihovim djetetom.

jutarnji list