Šok: Mlada otkrila da je mladoženja već u braku i to s muškarcem

brak, rastava, obitelj, muškarac žena, fraze, veze, mlada, brak, biseksualac, reality show, predugovor, Srbija, brak, Njemačka, brak, vjenčanje, brak, razlozi, život, parovi, bračni parovi
No nedavno je Beate na svojem profilu na facebooku napisala kako vjenčanja ipak neće biti. Otkrila je naime kako je Sascha već u braku i to s muškarcem. Glasnogovornica RTL-a, čiji je show, je rekla kako im je Sascha zatajio brak s muškarcem. Dodala je i kako je Sascha biseksualac te kako se zaista zaljubio u Beate te je njegova ponuda za brak bila ozbiljna, piše njemački  Bild.

Inače Sascha i njegov suprug već davno nisu par. Veza im je propala, a sad još samo dijele zajednički stan. Glasnogovornica RTL-a tvrdi i kako je veza Beate i Sasche nije propala zbog njegove biseksualnosti nego jer su imali problema. Sascha je naime sumnjao kako ga Beate zapravo ne voli nego ga želi iskoristiti te je tvrdio kako ona želi sudjelovati i u novoj sezoni showa. RTL je objavio kako nemaju takvu informaciju.

Beate je ljubav svog života i prije tražila u showu. Tako je sudjelovala i u 'Ljubav je na selu', ali ni tamo nije imala sreće.