Snimili kćer (17) kako se seksa sa svećenikom (41)

orgazam, sex, sex, tužba, sex, ljubav, seks, stvaranje seksi osjećaja, ljubavne avanture, seks ljubav, žena, prigovori, iritiranje, muškarci, žene, orgazam, pitanja, seks navike, priznanje, hrvatice, žene, izlazak, izlazak vani, zaljubljenost, muškarci, žene

Par iz američke Pennsylvanije snimao je rimokatoličkog svećenika kako se seksa s njihovom kćeri tinejdžericom u podrumu njihove kuće, a zatim su digli tužbu protiv njega i tvrde da je djevojka s njime zanijela. U tužbi stoji da je velečasni Luis A. Bonilla Margarito (41) od 2008. godine održavao vezu s tada 17-godišnjom učenicom katoličke škole u kojoj je on bio kapelan.

Roditelji su kćeri dozvolili da se sastaje sa svećenikom kako bi ju savjetovao jer je imala psihičkih problema zbog seksualnog zlostavljanja. Međutim, nakon nekog vremena su postali sumnjičavi te su potajno u podrum stavili kameru. Snimili su ih kako se seksaju u studenom 2009. godine, a navodno tuže i biskupiju, srednju školu te sadašnjeg i bivšeg biskupa. Traže oko 285.000 kuna odštete. Svećenika je crkva smijenila te živi s djevojkom koja je prije oko mjesec dana, kad je napunila 19 godina, rodila zdravu kćer.

izvor: 24sata.hr