FOTO/VIDEO  Slavonka pokazala kako se pjeva pravi bećarac i postala hit: Dat´ ću svima, pa šta će mi biti

vatreni bećarac, baba, hit
Mladić je na kraju prošao bez zatvorske kazne, dok su se mnogi nakon toga i našalili na sam slučaj.

Tako je jedna Slavonka postala hit na društvenim mrežama nakon što je "potukla" tamburaše i svojom verzijom nasmijala preko 200 tisuća ljudi koji su njezin nastup već vidjeli na Youtubeu.

"Oj domaćine od ovoga dvora, živjela ti familija tvoja", počeli su tamburaši, a kada ih je raspoložena Slavonka čula, iz kuće je sva nasmijana izašla i odgovorila im: "Svirač svira, za parama trči, kod kuće mu drugi ženu prči".

Tamburaši su prihvatili dvoboj, a Slavonka se potrudila začiniti svoju verziju te je u tome i itekako uspjela. "Vidi ti se po očima mala, da se nebi puno otimala", provocirali su tambiraši, na što im je ona poručila: "Dat' ću svima, pa šta će mi biti. Neću u njoj kupus kiseliti. Aj sviraču, ne pali se mnogo, ja ti dala, a ti nisi mog'o!", slikovita je bila Slavonka, a tamburaši ovoga puta nisu mogli nadmašiti.

"Bećarac je posebna glazbena forma kroz koju su Slavonci od davnina iskazivali svoje najintimnije osjećaje. Nema onoga koga bećarac nije dotaknuo, ali prijaviti nekoga zbog stihova u bećarcu bilo bi isto kao i tužiti nekog govornika u londonskom Hyde Parku", rekao je nedavno i sam Kićo Slabinac koji je otpjevao na stotine bećarca.

index.hr