Slaven Knezović dobio curicu: Rodila se Katja

. Uz18-godišnjeg sina iz prvog braka, Slaven je dobio i malenu kćerkicu, koja će se zvati Katja.
Knezović ima 18-godišnjeg Filipa iz prvog braka, a u dugogodišnjoj je vezi s modnom dizajnericom i kostimografkinjom Daliborom Puž, s kojom je dobio kćer. Prošlog mjeseca Knezović je proslavio 45. rođendan, a rođenje malene Katje je zasigurno najljepši dar koji je mogao dobiti, što je u više navrata i naglašavao, te s nestrpljenjem iščekivao rođenje svoje prve kćeri, piše mostarski Dnevni list.

- Super je osjećaj opet postati otac, još kad vam se rodi prekrasna kćer kao meni. S nestrpljenjem sam čekao ovaj dan i jako sam sretan što je sve prošlo u redu i što mi je kćer sretno došla na svijet. I sin mi se već navikava da sada ima i malenu sestru, rekao nam je uzbuđeni Knezović. Kako kaže, nije prisustvovao porodu, već je bio u drugom krugu i s nestrpljenjem čekao rođenje male Katje.
- Mislim da su djeca Božja kovanja i kako god to netko drugi vidi, tu nema planiranja, kaže Knezović. Biti roditelj uvijek je odgovornost i osjećaj je drukčiji jer se čovjek mijenja i u svemu doživljava promjenu. Kako kaže, već ima punoljetnog sina i biti tata mu nije nova uloga, jer je igra već 18 godina, ali je, kaže, ipak malo drukčije ovog puta jer se radi o prvoj curici. Tako ga nakon osamnaest godina sada opet čeka mijenjanje pelena, nespavanje noću, pomaganje supruzi, ali i poslovne obveze. No, kaže da će dalje nastojati uskladiti posao s obitelji i pomagati supruzi oko malene kćerke koja im je sada središte svijeta.