Skandalozno: Novac u zamjenu za oralni seks: Učitelj vjeronauke obljubio dječake

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
...u školama, ali bio i specijalni porotnik u sudu, i to za obiteljske odnose, osumnjičenom za obljubu maloljetnika zlouprabom položaja, istražni sudac Višeg suda u Smederevu Mirko Šakić odredio je pritvor do 30 dana.

 

Sudija Šakić je naveo da se osumnjičeni branio šutnjom, dok je Milorad Kuzmanović, zamjenik višeg tužitelja, napomenuo da je „Više tužiteljstvo 27. veljače donijelo rješenje o pritvoru i podnijelo zahtjev za sprovođenje istrage protiv V. J.".

U istrazi je do sada utvrđeno da su oštećene dvije maloljetne osobe, i zbog njihove zaštite samo toliko mogu da kažem - rekao je tužitelj.

Osumnjičeni je završio i školu pri Bogoslovskom fakultetu. Prema saznanjima „Blica", radio je u Savjetovalištu za mlade pri tamošnjem školskom dispanzeru, i na predavanjima osmaše i učenike prva dva razreda srednjih škola učio o posljedicama rizičnog ponašanja. V. J. je, po saznanjima „Blica", u dvije srednje škole u Smederevu i tri privatne gimnazije u Beogradu predavao vjeronauku, a jedno vrijeme bio je zaposlen i u smederevskom zatvoru.

Saznanja u istrazi ukazuju da je na predavanjima koje je organiziralo Savjetovalište promatrao dječake i kada bi mu se neki svidio, nastojao je da sa njim stupi u kontakt, najčešće putem SMS-a. O njegovom odnosu sa maloljetnicima svjedoče i  poruke u mobilnom telefonu koji mu je zaplijenjen. Naime, tu ima i SMS-ova u kojima nudi novac maloljetnicima u zamjenu za oralni seks. V. J. je obećavao i popravljanje ocjena, davanje opravdanja, čiji su formulari, navodno, nađeni kod njega. Tinejdžere koji su prihvatili njegove ponude vodio je u stan, u kome živi s roditeljima, ali u vrijeme kada oni nisu bili tu.

U tijeku je ispitivanje potencijalnih žrtava, s obzirom na to da tek treba da bude utvrđeno kada je V. J. počeo sa bludničenjem, a pitanje je koliko je učenika spremno da priča o tome.