Skandal u Srbiji: Zastupnik radikala u porniću s tajnicom

Snimak, koji se nalazi u posjedu Kurira, napravljen je 21. siječnja ove godine skrivenom kamerom, koju je sakrila upravo T. R. Video-snimak traje gotovo pola sata (točnije 29 minuta) i na njemu se jasno vidi Dušan Marić, koga T. R. oslovljava i imenom.

- Njihova veza traje više od pet godina, iako Marić ima ženu i dvoje djece. Ona je, s druge strane, razvedena i također ima dvoje djece - otkriva za Kurir odlično obaviješten izvor blizak ljubavnicima, koji je inzistirao na anonimnosti.

Narodni zastupnik Dušan Marić jučer se uporno dugo nije javljao na pozive i SMS poruke, iako su ga novinari Kurira obavijestili o čemu je riječ i zašto ga zovu.

Zamjenik predsjednika SRS Dragan Todorović za Kurir kaže da ga snimak „ne zanima".

- Stvarno me ne interesira ničiji privatni snimak. To je privatna stvar i svatko mora voditi računa o svom ponašanju. Ne želim na bilo koji način sudjelovati u cijeloj toj priči - ističe Todorović.

Dušan Marić je, inače, u republičkom parlamentu poznat pod nadimkom „zločin i kazna", zbog toga što često na sjednicama vrlo detaljno govori i ratnim zločinima, naglašavajući datume, mjesta i ostale detalje. Upravo zbog toga je i dobio nadimak po čuvenoj knjizi Dostojevskog.

kurir