Širokobriježanin Jozo ženi bivšu Miss Hrvatske

‘Ja i Jozo smo se upoznali na faksu i to sam čak ja njega prva nišanila u jednom kafiću. Bio mi je zgodan, imamo zajedničko društvo, zajedničke prijateljice. Ja sam nekako suptilno dala do znanja da mi se sviđa. Zajedno smo 4 godine i sve je super. Jozo je jako pametan, inteligentan i šarmantan. Nekako si pašemo. Kompletna je osoba', rekla je Sarah.

Na svadbu su pozvali čak 400 gostiju . Bit će to, kaže, tradicionalni hercegovačko - dalmatinski pir. 24-godišnja Splićanka i njezin 3 godine stariji zaručnik uskoro će postati roditelji. Diplomirana ekonomistica je 3 i pol mjeseca u drugom stanju, a nosi dječaka.

Otkako je 2009. godine okrunjena titulom Miss Universe Hrvatske, uz njezino ime se nikad nisu vezali skandali. Sarah je prva Hrvatica koja je ušla među 15 najljepših na svjetskom izboru.

‘Jako sam ponosna na to. Mislim da sam stvarno predstavila Hrvatsku na super način i baš mi je to velika čast', kaže bivša Missica. Nakon poroda bi se, priznaje, voljela vratiti na modne piste, iako se što prije želi zaposliti u struci. Mladi bračni par će živjeti u Zagrebu, a na medeni mjesec u Grčku planiraju sljedeće godine.

ekspresno.info