Sin mi želi oženiti sponzorušu! Ona mu malo da i on odmah plazi

udaja, sin, sponzoruše, sponzoruša, studentica, zlostavljanje, Beograd, zlostavljanje, djevojka, zlostavljanje, žena, Split, radio slobodna europa, BIH, FTV, silovanje, mladić, udaja, kćerka, incest, snimanje, ucjena

Imao je tako prekrasnu i dobru djevojku prije i sad nađe ovu. Odmah sam znala da nije za njega čim je ušla u našu kuću. Djevojka od prije s kojom je hodao, nadala sam se da će ju i ženiti. Ona je kćer naših obiteljskih prijatelja tako sam se nadala da ćemo i postati i obitelj, makar ih sad već smatram kao familijom. Kad ju je ostavio bilo je toliko neugodno, ali uspijeli smo to nekako izgladiti. Nikako si ne mogu zamisliti da će on ovu novu dovesti doma.

Nije ona za njega. A i njezini su užas. Upoznala sam ih nakon par mjeseci njihove veze. Mislim da žele dobro udati kćer. A i mislim da je ona takva. Jadnog mog sina je zavela i ne pušta. Rekla sam mu odmah na početku te njihove veze da ju ostavi da želi samo doći u našu obitelj po pare. Ali ne on. Bio je još početak pa sam pokušala to prekinuti dok je još friško. Nije mi uspjlo. On hoće samo nju. Samo o njoj priča. I eto di sam sad. Morat ću trpiti nekakvu malu cijeli život koja je tu samo radi naših para. Toliko tih sponzoruša ima da je to strašno. Vidi se na njima. Ali moj mali to ne vidi. Zaljubljen je preko ušiju. Ma znam ona mu malo da i on odmah plazi. Takve su žene te koje love. Upecala ga je vrhunski. Oni su iz neke familije koja je grozna. Ne znaju se ponašati ma ništa. Nemaju odgoja i nisu definitivno u našem rangu. Sad ćemo svi morati zajedno na ručkove jer moj sin se odlučio ženit. Ženi se za mjesec dana a ja sam svo to vrijeme u komi. Kad sam saznala i kad mi je to rekao da on želi nju ženit ja sam poludila.

Uvijek sam se nadala da će je napucati i sad još to. Šta da radim da to sve propadne. da nađe neku finu djevojku iz fine obitelji koja će se znati ponašati. Nisu oni naš nivo. To je tako i to je realnost. Evo sad još cijelu svadbu plaćamo mi naravno jer oni nemaju para. Ne znam što da radim jer ne želim da on bude s njom, a pogotovo da ju ženi. Na totalim sam mukama i ne znam di da nađem izlaz iz svega toga i da sin ipak nađe neku dobru djevojku. Ljudi pomozite.

net.hr